«Dirty thirty» για τον Τραπ στη Μύκονο! Καυτά φιλιά με τη Βραζιλιάνα super model (video)

Must Read

Καθώς οδεύουμε προς τα μέσα του φετινού καλοκαιριού, η θερμοκρασία ανεβαίνει στη Μύκονο, που αρχίζει να γεμίζει σταδιακά με Ελληνες αλλά και ξένους celebrities.

Η κάμερα του τοπικού καναλιού αλλά και παπαράτσι βρίσκονται επί ποδός και καταγράφουν τα φλογερά φιλιά της Ιζαμπέλ Γκουλάρ και του συντρόφου της Κέβιν Τραπ. Το διεθνούς φήμης μοντέλο από τη Βραζιλία έφτασε επιτέλους στο αγαπημένο της νησί και ζει τον έρωτά του με τον Γερμανό τερματοφύλακα, ο οποίος γιόρτασε μάλιστα τα γενέθλιά του.

Ο 30χρονος πλέον Κέβιν έσβησε τα κεράκια της τούρτας στο εστιατόριο Lotus έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την αγαπημένη του, η οποία, όπως φαίνεται σε βίντεο του Mykonos Live TV, του ευχήθηκε με ένα φιλί γεμάτο πάθος!

Πριν από την έξοδό τους στο εστιατόριο, ωστόσο, οι δυο τους είχαν απολαύσει πάρτι και στην πριβέ σουίτα τους στο πολυτελές Cavo Tagoo, απ’ όπου η Ιζαμπέλ ανέβασε ένα βίντεο στον Instagram-ικό λογαριασμό της. Σε αυτό τη βλέπουμε να τρέχει χαρούμενη στην αγκαλιά του αγαπημένου της και εκείνος να την πιάνει στον αέρα, με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This