Επίσημη πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον Γιώργο Μαυρίδη και τη νέα αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια

Must Read

Το φρεσκοερωτευμένο ζευγάρι της showbiz απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο Teatro, όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης, και δεν έκρυψε τον έρωτά του. Αγκαλιές, χάδια και τρυφερότητες πρωταγωνίστησαν στο τραπέζι τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μαζί τους διασκέδασε και ο Γιώργος Κατσινόπουλος, κολλητός του tattoo artist και παρουσιαστή, που έγινε γνωστός μέσα από το «Nomads».

Να θυμίσουμε πως το νέο ειδύλλιο άρχισε να απασχολεί τα καλλιτεχνικά στέκια όταν στα γενέθλια του Γιώργου Μαυρίδη πριν από λίγες μέρες ο διάσημος καλλιτέχνης δερματοστιξίας μοιράστηκε με τους followers του στο Ιnstagram το πρωτότυπο street birthday party που του ετοίμασαν οι φίλοι του! Μεταξύ των stories όμως υπήρξε ένα στιγμιότυπο που μαρτύρησε το νέο αμόρε του παρουσιαστή… Μια όμορφη ξανθιά τον πλησίασε χαμογελαστή, κρατώντας την τούρτα.

Εκείνος, έκπληκτος και χαρούμενος, τη φίλησε τρυφερά στα χείλη και έσβησε το κεράκι, αποκαλύπτοντας τη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του. Όπως είχε γράψει η «Espresso», η Κρίστη Καθάργια είναι ψυχολόγος, μένει στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο Ιnstagram με καλλιτεχνικές φωτογραφίες!

Δείτε επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν θα είμαστε ξανά μαζί» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This