Έξαλλη η Μαντώ Γαστεράτου: «Αντί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι»

Must Read

Ένα κακόβουλο σχόλιο, ήταν αυτό που πυροδότησε στο να εξοργιστεί η γνωστή παρουσιάστρια, Μαντώ Γαστεράτου.

Στις αρχές του χρόνου, η ίδια έφερε στην ζωή στο πρώτο της παιδί και όπως είναι λογικό, η γνωστή παρουσιάστρια πήρε κάποια παραπανίσια κιλάκια κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η, επίσης ραδιοφωνική παραγωγός, ένιωθε πολύ καλά με τον εαυτό της, ωστόσο η ίδια είχε σκοπό να νιώσει ακόμη καλύτερα, μετά την εγκυμοσύνη της, ξεκινώντας διατροφή και κάνοντας πολύ γυμναστική.

 Ο λόγος που ξεκίνησε αυτόν τον σωστό τρόπο ζωής, δεν ήταν απαραίτητο για να χάσει τα περιττά κιλά, όσο για να νιώσει η ίδια, ευεξία.

Μία διαδικτυακή της φίλη όμως, δεν ενέκρινε τον τρόπο που το παρουσιάζει, μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media, και της έκανε ένα κακόβουλο σχόλιο με αποτέλεσμα να την εξοργίσει.

Η Μαντώ Γαστεράτου ανάρτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της ίδιας, σε πολύ καλή φυσική κατάσταση με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο εξηγεί για ποιο λόγο κάνει τόση πολύ γυμναστική.

όχι ότι θα έπρεπε να απολογηθεί βέβαια…

«Γεια σας ινσταγκραμικά μου φιλάκια! Ελπίζω να είστε καλά! Λοιπόν, ανεβάζω αυτή την φώτο με αφορμή το σχόλιο μιας τύπισσας σε μια από τις δημοσιεύσεις μου, που έλεγε: “μας λες ότι δεν σε νοιάζουν τα κιλά που πήρες γι αυτό κάνεις 10 φορές την ημέρα Γυμναστική” κτλ… Ε λοιπόν αυτό το σχόλιο, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΜΑΚΡΑΝ!

Φυσικά και με αγαπώ όπως είμαι και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θέλω να γίνομαι ΚΑΛΎΤΕΡΗ! Θέλω ένα όμορφο και λειτουργικό σώμα, θέλω να πάψουν να με τραβάνε οι ραχιαίοι μου κάθε φορά που σηκώνομαι, θέλω να σταματήσω να πονάω στην μέση μου κάθε φορά που πάω να σηκώσω το μωρό μου στα χέρια μου, θέλω να κάνω τις βόλτες με τα πόδια στην γειτονιά μου και να μην δυσανασχετώ από την κούραση στο πρώτο τετράγωνο ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Έχουμε τα SM ως μέσο εκτόνωσης του θυμού μας στους άλλους! Αντί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι για να φάνε την επίπληξη μας. Συνεχίζω να αισθάνομαι υπέροχα με το σώμα μου, αλλά με τα 2 kg μείον αισθάνομαι Γ@Μ@Τ@!!!

Όχι γιατί ο πισινός μου θα φανεί πιο αδύνατος στην παραλία, αλλά γιατί όταν φεύγω από κάθε προπόνηση η διάθεση μου είναι στα ύψη, κάθε φορά που φτάνω όλο και πιο κοντά στον στόχο μου, φουσκώνω από υπερηφάνεια και χαίρομαι που είμαι ακόμα εκεί και δεν τα παρατάω!

Το πρόβλημα αυτών που σχολιάζουν με τόσο επικριτικό και επιβλαβή θα έλεγα τόνο, είναι ότι δεν αγαπούν τον εαυτό τους… Αυτά!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This