Πέμπτη 17/6/2021

Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Λήξη συναγερμού για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Η περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε την αγαπημένη πρωταγωνίστρια της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είχε αίσιο τέλος, καθώς η ίδια βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι της στην Παιανία.

Όπως έγινε γνωστό σχετικά πρόσφατα, η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο την προηγούμενη Δευτέρα, όπου κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της στο καρδιολογικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον πνεύμονα. Η ίδια δεν αισθανόταν καθόλου καλά κι έτσι αποφασίστηκε να κληθεί ασθενοφόρο, προκειμένου να την πάει άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί, αφού την εξέτασαν, διαπιστώθηκε πως είχε ιδιαίτερα χαμηλό δείκτη οξυγόνου και της έγινε εισαγωγή.

Φαρμακευτική αγωγή

Η 87χρονη ηθοποιός πλέον είναι καλά, αφού, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί, κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να πάρει εξιτήριο από το Ιπποκράτειο. Τώρα πια βρίσκεται στο ησυχαστήριό της, στην Παιανία, όπου αναρρώνει έχοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Να θυμίσουμε ότι πριν από κάποιο καιρό η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι και δεν μπορεί να περπατήσει καθόλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα τότε πως έκανε μια εγχείρηση στη σπονδυλική της στήλη, που όμως δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τακτικά φυσικοθεραπείες για να μην υποφέρει από τους πόνους.

Πηγή: Espresso

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ