Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Must Read

Λήξη συναγερμού για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Η περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε την αγαπημένη πρωταγωνίστρια της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είχε αίσιο τέλος, καθώς η ίδια βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι της στην Παιανία.

Όπως έγινε γνωστό σχετικά πρόσφατα, η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο την προηγούμενη Δευτέρα, όπου κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της στο καρδιολογικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον πνεύμονα. Η ίδια δεν αισθανόταν καθόλου καλά κι έτσι αποφασίστηκε να κληθεί ασθενοφόρο, προκειμένου να την πάει άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί, αφού την εξέτασαν, διαπιστώθηκε πως είχε ιδιαίτερα χαμηλό δείκτη οξυγόνου και της έγινε εισαγωγή.

Φαρμακευτική αγωγή

Η 87χρονη ηθοποιός πλέον είναι καλά, αφού, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί, κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να πάρει εξιτήριο από το Ιπποκράτειο. Τώρα πια βρίσκεται στο ησυχαστήριό της, στην Παιανία, όπου αναρρώνει έχοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Να θυμίσουμε ότι πριν από κάποιο καιρό η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι και δεν μπορεί να περπατήσει καθόλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα τότε πως έκανε μια εγχείρηση στη σπονδυλική της στήλη, που όμως δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τακτικά φυσικοθεραπείες για να μην υποφέρει από τους πόνους.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This