Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες. Μην πτοηθείτε ή μην αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη. Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Ισως οι άλλοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες για να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν. Μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι ή και ανίκανοι να αφομοιώσετε πράγματα. Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια μελλοντική επαγγελματική συνεργασία. Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας, αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο, εσείς οι αδέσμευτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια που τις δυνατότητες για να αντεπεξέλθετε τις διαθέτετε. Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα διατηρείται μια ρευστότητα.

ΖΥΓΟΣ: Οι διαφορετικές νοοτροπίες στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσεγγίζετε φιλικά τους συνεργάτες σας. Προνοήστε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας για να μη τους δώσετε τη χαρά της νίκης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται εάν δεν καταβάλλετε προσπάθειες. Προστατέψετε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας. Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του, με τρυφερότητα και αγάπη. Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε.

ΙΧΘΥΣ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων, που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας. Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This