Με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου: «Οι προσευχές σας εισακούστηκαν» (video)

Must Read

Η Έρρικα Πρεζεράκου έστειλε νέο μήνυμα και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας της, μετά τη σοβαρή περιπέτειά της.

Η αγαπημένη αθλήτρια που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της στο «Dancing with the stars» και το «J2US», μετά από ατύχημα που είχε με το σκάφος ανοιχτά της Κύθνου οδηγήθηκε στο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε 5ωρο χειρουργείο, με τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού σοβαρά τραυματισμένα.

Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα δυστυχώς έχασε το μικρό της δάχτυλο και ως χθες είχε μεγάλη ανησυχία για το πώς θα ανταποκριθεί ο παράμεσος μετά τη χειρουργική επέμβαση. Η ίδια, μάλιστα, σε δηλώσεις της είχε ζητήσει από τον κόσμο που τη στήριζε με τα μηνύματά του, να κάνει μια προσευχή για να σωθεί ο παράμεσός της!

Έρρικα Πρεζεράκου

Μετά το χειρουργείο, η πρώην αθλήτρια, έστειλε νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου αποκάλυψε πως ο παράμεσός της είναι λειτουργικός. Εμφανώς συγκινημένη στο βίντεο, δήλωσε: «Να σας πω κάτι. Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός. Είναι εδώ και είναι υγιής και είμαι χαρούμενη. Είμαι πολύ χαρούμενη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This