Ιωάννα Μπέλλα: Η σχέση «ασανσέρ» με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδου

Must Read

Με σαπουνόπερα λατινοαμερικάνικης προέλευσης μοιάζει τους τελευταίους μήνες η προσωπική ζωή της Ιωάννας Μπέλλα. Κι αυτό διότι στο ένα… επεισόδιο είναι καλά κι ερωτευμένη με τον σύντροφό της, τον Κύπριο επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδου, στο άλλο χωρίζει και… κρεμάει τις μαύρες πλερέζες.

Κάπου παρακάτω γίνεται επανασύνδεση μεταξύ τους και η Σταρ Ελλάς 2018 δηλώνει πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, έπειτα χωρίζει ξανά και το εκμυστηρεύεται σε δημοσιογράφους, οι οποίοι το δημοσιοποιούν κι εκείνη τότε το διαψεύδει δημοσίως, προχωρώντας αμέσως μετά σε συνεχή instagram-ική διαφήμιση της επιχείρησης του αγαπημένου της.

Μάλλον δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που γνωστή ιστοσελίδα προχώρησε σε θριαμβευτικό «άδειασμα» του μοντέλου. «Το “παιχνίδι” με τους δημοσιογράφους τής γύρισε μπούμερανγκ» είναι το τίτλος του σχετικού άρθρου για την Ιωάννα Μπέλλα που φιλοξενείται στο Znews.gr. Πρόκειται για το site που δημοσίευσε λίγες ημέρες πριν ότι χώρισε με τον Γιάννη Λεωνίδου, πληροφορία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αργότερα η ίδια διέψευσε μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα. Το άρθρο αναφέρει: «Το νεαρό κορίτσι που εργαζόταν στα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και έγινε γνωστή για τις πλαστικές της επεμβάσεις μετά την απόρριψή της από το “GNTM” φαινόταν από την αρχή ότι ήταν αποφασισμένη να παραμείνει στον χώρο της μόδας με κάθε τρόπο».

Στη συνεχεία το ανυπόγραφο διαδικτυακό δημοσίευμα κάνει με… τα κρεμμυδάκια την Ιωάννα Μπέλλα. «Φυσικά η προσωπική της ζωή απασχόλησε περισσότερο από τη δουλειά της: Από την αρχή της χρονιάς η σχέση της με γνωστό Κύπριο επιχειρηματία αποτέλεσε άλλη μια αφορμή για σχόλια, κυρίως εξαιτίας των μετακινήσεών της με το lear jet που ανήκει στην εταιρία του. Μετά την καραντίνα, που την πέρασε στην πολυτελή κατοικία του στην Κύπρο, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη εμφανίστηκε στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Ταυτόχρονα όμως έγινε γνωστή η επανασύνδεση με τον πρώην αγαπημένο της και εκείνη δήλωνε ευτυχισμένη» αναφέρεται σε αυτό.

Το όνειρο της μεγάλης ζωής

Φτάνοντας στα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, ο συντάκτης του άρθρου επισημαίνει πως τα δεδομένα άλλαξαν ξαφνικά. «Εκείνη, πολύ αναστατωμένη, διαρρέει σε φίλους της δημοσιογράφους ότι χώρισε και πάλι οριστικά. Η είδηση δημοσιεύεται (ευχαριστεί μάλιστα και με γραπτό μήνυμα όσους τη βοήθησαν να εμφανιστεί και πάλι single), αλλά την επόμενη κιόλας μέρα βγαίνει και τη διαψεύδει σε καθημερινή εφημερίδα!

Όταν της ζητάνε τον λόγο, εκείνη ισχυρίζεται πως η διάψευση αυτή δεν έγινε ποτέ από τα χείλη της αλλά για κακή της τύχη είχε γίνει και πάλι μέσω γραπτών και φωνητικών μηνυμάτων. Στη συνέχεια, και ενώ λέει ακόμα σε γνωστούς της ότι είναι μόνη, φιλοξενείται στη Ρόδο από επιφανείς φίλους της με αφορμή τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, που δεν γίνεται τελικά ποτέ. Η επόμενή της κίνηση; Από τη Ρόδο προσγειώνεται στη Μύκονο όπου διαφημίζει συνεχώς στο Instagram την εταιρία concierge του Κύπριου συντρόφου της, δείχνοντας έτσι ότι δεν έχουν χωρίσει!

Έτσι, λοιπόν, το νεαρό κορίτσι από τη Βέροια συνεχίζει να εκπληρώνει το όνειρο της μεγάλης ζωής που είχε από μικρή, απλά η πορεία της γίνεται όλο και πιο μοναχική, αφού χάνει κάθε φορά από δίπλα της ισχυρούς ανθρώπους που την είχαν στηρίξει και τώρα είναι αποφασισμένοι να μην ασχοληθούν ποτέ ξανά μαζί της» καταλήγει, υπονοώντας πως η Μπέλλα… μπήκε μόνη της στη μαύρη λίστα!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This