Τον 14 μηνών γιόκα τους βάφτισαν ο Γιώργος Γιαννιάς και η σύζυγός του Ελευθερία Παντελιδάκη

Must Read

Στιγμές ευτυχίας μοιράστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιώργος Γιαννιάς και η γυναίκα του Ελευθερία Παντελιδάκη στη Ρόδο, γενέτειρα του δημοφιλούς καλλιτέχνη.
Εκεί, συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στο Χαράκι, τελέστηκε η βάφτιση του γιου του ζευγαριού, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού Αντώνη, πατέρα της όμορφης Ελευθερίας.

Το μυστήριο τελέστηκε στον αύλειο χώρο της εκκλησίας, ώστε να εξασφαλιστεί ο λιγότερο δυνατός συνωστισμός των μόλις 23 καλεσμένων, 13 από την πλευρά του Γιώργου και άλλοι 10 από την πλευρά της Ελευθερίας.

Οι νονοί

Χρέη νονών εκτέλεσαν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Μιχάλης Τσαουσόπουλος μαζί με τη σύζυγό του Φραντζέσκα Παραρά, ενώ μετά τα βαφτίσια δόθηκε ένα όμορφο party για φίλους και συγγενείς σε αγαπημένο στέκι του τραγουδιστή στο νησί των ιπποτών.

Να θυμίσουμε πως ο νεοφώτιστος Αντώνης, ο οποίος είναι μόλις 14 μηνών, είναι ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, καθώς έχουν και έναν μεγαλύτερο, τον τρίχρονο Στέφανο Τσαμπίκο. Ο τελευταίος, μάλιστα, έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό του και φάνηκε να ενθουσιάζεται στη διάρκεια της βάφτισης του.

«Θα κάνουμε μια μεγάλη οικογένεια σαν και αυτές που μεγαλώσαμε και εγώ και η Ελευθερία, ασφυκτικά δεμένη και αγαπημένη, γιατί μόνο αυτό μένει» είχε δηλώσει ο Γιώργος Γιαννιάς το 2017, λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου του γιου, δήλωση που φαίνεται να εφαρμόζει κατά γράμμα. Να τους ζήσει!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This