Έξαλλη η Μαρία Μιχαλοπούλου για το report που έγινε στις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες (video)

Must Read

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαρία Μιχαλοπούλου, είχε κάνει αισθητή την παρουσία στο reality μόδας, τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τον χαρακτήρα της.

Ήταν μία παίκτρια η οποία ότι είχε να πει θα το έλεγε «έξω από τα δόντια», που λένε.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού η ίδια έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της και προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ, γι’ αυτό τον λόγο αποφεύγει και τις δημόσιες δηλώσεις.

Μία κίνηση όμως την έβγαλε έξω από τα ρούχα της, αυτή τη φορά όμως ήταν μεταφορικά.

Η ίδια είχε ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καλλιτεχνικές φωτογραφίες, ούσα γυμνή, μέσα σε μία πισίνα.

Για τις εν λόγω φωτογραφίες, έγινε αναφορά από κάποιον χρήστη του Instagram, με την αιτιολογία ότι προβάλει σεξουαλικό περιεχόμενο.

Δεν κρατήθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, και με τον δικό της μοναδικό τρόπο, έδωσε μία αποστομωτική απάντηση μέσω Instastory όπου έλεγε:

«Οκ. Φαινόταν η ρώγα μου σε μια φωτογραφία, να το δεχθώ, ρε παιδί μου, σεξουαλικό περιεχόμενο εννοείται. Όλες οι άλλες που κυριολεκτικά βγάζουν σχεδόν τον π@το τους στις φωτογραφίες αλλά φοράνε έναν πορ@οκ@οφτη, ένα κορδόνι για βρακί δεν σας ενοχλούσαν και θέλατε να κάνετε αναφορά στις δικές μου φωτογραφίες! Οκ! Εγώ θα τις βάλω με θολούρα και θα τις ξανανεβάσω! Έτσι γιατί μπορώ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This