Κατάθεση ψυχής από τον Ετεοκλή Παύλου: «Είδα το θαύμα της πίστης μέσα στο νοσοκομείο»

Must Read

«Είδα το θαύμα της πίστης μέσα στο νοσοκομείο όταν έχασα το πόδι μου» εξομολογήθηκε ο γοητευτικός personal trainer, ο οποίος αυτό το διάστημα δοκιμάζεται σε ρόλο παρουσιαστή στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» δίπλα στη σύζυγό του Ελένη Χατζίδου και άλλο ένα δημοφιλές ζευγάρι, τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Μιλώντας στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» σχετικά με το ατύχημα που είχε, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να χάσει το ένα πόδι του, ο Ετεοκλής έβγαλε από μέσα του λόγια συγκλονιστικά.

«Όταν έρθεις κοντά με τον θάνατο, αυτή την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου, ότι εδώ τελειώνει η ζωή σου, δεν θα την ξεχάσεις ποτέ, αφού τελικά κερδίσεις τη μάχη και επιζήσεις. Δεν νομίζω ότι με τις δικές μου πλάτες άντεξα αυτό τον αγώνα, ούτε τις μνήμες, αλλά μόνο με την πίστη μου και τη βοήθεια του Θεού. Όποιος έχει έρθει κοντά στον θάνατο και ο Θεός τού δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει δεν έχει χάσει, αλλά έχει κερδίσει το πραγματικό νήμα της ζωής» τόνισε ο Ετεοκλής.

«Είδα το θαύμα της πίστης μέσα στο νοσοκομείο όταν έχασα το πόδι μου. Και να σκεφτείς ότι πριν από αυτό το τραγικό συμβάν γκρίνιαζα για την καθημερινότητα. Νιώθω ευλογημένος όχι μόνο γιατί επιβίωσα, αλλά και γιατί γνώρισα τη γυναίκα μου, έκανα την κόρη μου, εργάζομαι και ζω την οικογένειά μου. Τις δύσκολες μέρες στο νοσοκομείο με στήριξαν πολύ τα βιβλία ψυχολογίας που διάβασα, γιατί μου έδιναν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που είχα. Ήταν οι πολύτιμοι φίλοι μου. Η οικογένειά μου, επίσης, ήταν το Α και το Ω στην περιπέτειά μου. Όταν κλείνουν οι πόρτες του νοσοκομείου, μένεις εσύ και η οικογένειά σου. Στα δυσάρεστα, στα πολύ άσχημα, η οικογένειά μου ήταν δίπλα μου» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Ελένη Χατζίδου προχώρησε σε αποκαλύψεις στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον αγαπημένο της στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, δηλώνοντας πως είναι πιθανό να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί τηλεοπτικά μετά το «Καλοκαίρι #not».

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει κάποιες προτάσεις στο τραπέζι και μας αρέσουν πολύ. Το θέμα είναι, όταν κάνεις μια δουλειά, να τη γουστάρεις, να την κάνεις με μεράκι, όχι μόνο για το μεροκάματο. Στη νύχτα που έχω δουλέψει από κοπελίτσα, και μάλιστα σε εποχές που οι τραγουδιστές δεν έπαιρναν τα χρυσά νυχτοκάματα, κοιτούσα να κάνω τουλάχιστον συνεργασίες που μου άρεσαν με καλλιτέχνες που θα με πήγαιναν ένα βήμα μπροστά. Χαίρομαι, λοιπόν, που όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς έκανα ένα κομπόδεμα στην τράπεζα που μου έδωσε την ευκαιρία να λέω “όχι” σε κάποιες δουλειές που δεν μου άρεσαν» ανέφερε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This