Ξέσπασμα από τον Σταμάτη Γονίδη για τα μέτρα: «Έχω την αίσθηση ότι μας τιμωρείτε για κάτι που δεν φταίμε»

Must Read

Ο λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης είναι από τους πρώτους που αντέδρασαν στηρίζοντας τη συγκέντρωση της Δευτέρας, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook:

«Από τους πρώτους που τήρησαν επιμελώς τα μέτρα κατά του κορονοϊού ήταν οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης. Γιατί κύριοι της κυβέρνησης τόσο μένος κατά του κλάδου μας; Σε εμάς οι νέοι ήταν ασφαλείς με αποστάσεις. Γιατί κύριοι εσείς ανοίξατε τα σύνορά μας ενώ γνωρίζατε ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα; Δεν γνωρίζετε ότι οι κλάδοι που εξυπηρετούν τον τουρισμό είναι Έλληνες εργαζόμενοι; Έχω την αίσθηση ότι μας τιμωρείτε για κάτι που δεν φταίμε… Αφήστε μας τουλάχιστον να “πολεμήσουμε” αυτόν τον αόρατο εχθρό και μετά τις 11 το βράδυ… Ναι στα μέτρα αφανισμού του κορονοϊού. Όχι στα μέτρα αφανισμού του κλάδου εστίασης-διασκέδασης» έγραψε χαρακτηριστικά o δημοφιλής τραγουδιστής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This