Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Πώρο! Θρηνεί τον χαμό της μητέρας του

Must Read

Ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, ο οποίος απασχόλησε πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της νέας σχέσης του με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου, έχασε τη μητέρα του.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους από κάποια παλιά, ανέμελη στιγμή. «Καλό σου ταξίδι, Μαμά… Και καλή αντάμωση…» ήταν ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του πρώην μοντέλου και καταξιωμένου διεθνώς φωτογράφου στη λεζάντα της εικόνας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.

Μία ημέρα νωρίτερα, προτού φύγει δηλαδή από τη ζωή η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, ο Σπύρος Πώρος, ο οποίος είναι αρκετά ενεργός στα social media, είχε ποστάρει στο facebook τη φωτογραφία ενός αρχαίου ελληνικού αγάλματος με τη μορφή μιας γυναίκας, γράφοντας: «Ορισμένες γυναίκες αντανακλούν την τελειότητα της ανθρώπινης φυλής. Ορισμένες γυναίκες σαν τη μητέρα μου…»

Δείτε επίσης: Η «σκαφάτη» Μαρίνα Βερνίκου στην κοσμική παραλία Ψαρού εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This