Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο και ίσως έρθουν και οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση αισθηματικού χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή κλείστε συμφωνίες που έχετε στα σκαριά. Συναισθηματικά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, παρότι οι συζητήσεις σας με τον σύντροφό σας δεν θα είναι όλες ήρεμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο περιβάλλον σας να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν και σας φορτώνουν με ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στη δουλειά με ριζικές αλλαγές και κοιτάξτε ξανά υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε τον δυναμισμό σας και καθίστε με τον σύντροφό σας να λύσετε τα κοινά σας προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Ο ρομαντισμός και ο έρωτας αρχίζουν να ανθίζουν, αναπτερώνοντας το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας σχέδια βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους. Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην ξεφεύγετε από τους βασικούς στόχους σας. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε. Μην επιμένετε στις απόψεις σας, όταν βλέπετε πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει.

ΖΥΓΟΣ: Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας κρατούν σε εγρήγορση και θα απαιτούν συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα δεν πρόκειται να λείψουν, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και μην επαναπαυτείτε μέχρι να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε. Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας προβλήματα και αυτό είναι πιθανόν να σας αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε την προσωπική σας σχέση με μεγαλύτερη σοβαρότητα για να κατασταλάξετε επιτέλους αν πρόκειται να ακολουθείτε τα «θέλω» ή τα «πρέπει». Δεν γίνεται να αλλάζετε ανάλογα με το τι σας συμφέρει, γιατί έτσι δεν θα πείσετε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας προκαλούνται από πρόσωπα του επαγγελματικού χώρου σας, που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε αυτά τα άτομα από τα υπόλοιπα που συμφωνούν με τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία. Παράλληλα, αλλάξτε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και προβείτε στις κατάλληλες επαφές. Οι ειδήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι όλες καλές και θα σας δυσκολέψουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαρείτε τον έρωτά σας και αποφασίστε από κοινού με τον σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλον, γιατί τίποτα σημαντικό δεν σας χωρίζει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ