Δευτέρα 17/5/2021

Επέτειος γάμου για τον Χρίστο Αντωνιάδη και την κατά 18χρόνια νεότερη Αφροδίτη Τσώνη

Ο διάσημος τραγουδιστής των 90’s Χρίστος Αντωνιάδης που γνώρισε μεγάλη επιτυχία αλλά αποτραβήχτηκε απότομα από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει αφοσιωθεί στην γυναίκα της ζωής του. 

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε το 2012 με την 18 χρόνια νεότερή του Αφροδίτη Τσώνη, και ο έρωτας τους παραμένει δυνατός. Ο Χρίστος Αντωνιάδης είχε δηλώσει μάλιστα ότι η διαφορά ηλικίας δεν επηρέασε ποτέ την επικοινωνία τους, ενώ είχε παραδεχτεί ότι η Αφροδίτη ζηλεύει μερικές φορές τις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού από θαυμάστριες του.

Ο τραγουδιστής που πραγματοποιούσε εμφανίσεις και στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Παιδί δεν έχουμε κάνει ακόμα, αλλά είμαστε σε μια περίοδο που το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να κάνουμε παιδάκι, ήρθε η ώρα… μεγάλωσα. Η καθημερινότητα είναι δυστυχώς αυτή που βιώνουμε οι περισσότεροι Έλληνες, μετά προβλήματα που έχει αυτή η εποχή, την οικονομική πίεση, με τα ψέματα που μας έλεγαν και προσπαθούμε να καταλάβουμε πού είναι η αλήθεια. Δυστυχώς, πολλοί Έλληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει πού είναι η αλήθεια και συνεχίζουν να αναζητούν ένα ακόμα ψέμα να συντηρήσουν το μύθο που είχε καλλιεργηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ ξύπνησα νωρίς και προσπάθησα να συνέλθω από τα ψέματα αυτά και να δρομολογήσω τη ζωή μου διαφορετικά. Ζούσαμε σε μια ”φούσκα’‘».

Το ζευγάρι που μετράει πλέον 8 χρόνια γάμου, γιόρτασαν με ένα ρομαντικό δείπνο την επέτειό τους και χαμογελαστοί πόζαραν στον φακό. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ