Θλίψη στο Χόλιγουντ: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Black Panther» (video)

Must Read

Τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 43 ετών, έχασε ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, Τσάντγουικ Μπόουζμαν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του ως βασιλιά Τσάλα στην ταινία «Μαύρος Πάνθηρας» του 2018. Η συγκεκριμένη ταινία θεωρείται ορόσημο στη βιομηχανία του Χόλιγουντ καθώς η πλειοψηφία των ηθοποιών που συμμετείχαν την ομώνυμη ταινία, ακόμη και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, Ράιαν Γκούγκλερ, ήταν έγχρωμοι. Ο «Μαύρος Πάνθηρας» ήταν η πρώτη ταινία με σούπερ ήρωες που προτάθηκε για καλύτερη ταινία στην απονομή των Όσκαρ.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή, μέσω των προσωπικών του λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης, από την οικογένειά του και προκάλεσε σοκ σε πολλούς, καθώς ο ίδιος ο ηθοποιός δεν είχε μιλήσει δημόσια για την κατάσταση της υγείας του.

Ο άτυχος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του στο Λος Άνζελες, δίπλα στην οικογένειά του.

«Με απύθμενο πόνο σας επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Chadwick Boseman.⁣ Είχε διαγνωστεί με καρκίνο τρίτου σταδίου το 2016 και πάλεψε τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς ο καρκίνος εξελίχθηκε στο τέταρτο στάδιο. Ένας πραγματικός μαχητής, ο Chadwick τα υπέμεινε όλα και σας προσέφερε πολλά από τα φιλμ που αγαπήσατε τόσο πολύ. Το “Marshall” το “Da 5 Bloods”, το “Ma Rainey’s Black Bottom” και πολλά άλλα, γυρίστηκαν στα μεσοδιαστήματα αναρίθμητων χειρουργείων και χημειοθεραπειών».

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απαράμιλλη θλίψη και στην «Marvel», η οποία αποχαιρέτησε τον «ήρωα» της μέσω του λογαριασμού της στο Twitter:

«Οι καρδιές μας ράγισαν και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν. Ο θρύλος σου θα ζει για πάντα. Επαναπαύσου εν ειρήνη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This