Greek kefi για τη Σάλμα: Δείτε τη να χορεύει και να σπάει πιάτα σε ελληνικό γλέντι στην Πάρο! (video)

Must Read

Η Σάλμα Χάγιεκ εξακολουθεί να διαφημίζει με απαράμιλλο στιλ τις ομορφιές της Ελλάδας, αναρτώντας στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στην Πάρο.

Και, στο πιο πρόσφατο… αφιέρωμά της, αποφάσισε να δώσει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο το γλεντούν οι Έλληνες, με την ακαταμάχητα σέξι ηθοποιό και επιχειρηματία να αναρτά βίντεο, όπου όχι μόνο τη βλέπουμε να χορεύει, αλλά και να σπάει πιάτα τόσο ελληνοπρεπώς, που κάλλιστα θα μπορούσε να αξιώσει την… ελληνική υπηκοότητα!

Μάλιστα, στο σχόλιό της που συνοδεύει την εν λόγω ανάρτηση, φρόντισε να μας κάνει να… ζηλέψουμε (κι άλλο), επισημαίνοντας πως «η βραδιά ξεκίνησε με ένα χαλαρό δείπνο, αλλά, 6 ώρες μετά, κατέληξα να σπάω πιάτα, όπως προστάζει το ελληνικό έθιμο».

  • Δείτε τη Σάλμα να το γλεντά με την ψυχή της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This