Ξέσπασε κατά του «Βig Brother» ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης (video)

Must Read

«Καταπέλτης» για το «Big Brother» ο Γιώργος Γαλίτης. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος απέχει εδώ και χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα επιλέγοντας κυρίως ποιοτικές δουλειές στο θέατρο, αναφέρθηκε στην επιστροφή του πρώτου reality της ελληνικής τηλεόρασης έπειτα από 20 χρόνια.

«Αν μπορούσε να σταματήσει και τώρα, θα ήμουν και πολύ χαρούμενος. Είδα τρία λεπτά και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μου θύμισε τα νιάτα μου που δεν το έβλεπα. Υπήρχε ανάγκη να συμβεί; Το είχαμε ανάγκη να συμβεί και προσθέτει κάτι; Εγώ πιστεύω ότι αφαιρεί πάρα πολύ από την ελληνική τηλεόραση» δήλωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Γαλίτης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι ως παραγωγός την παράσταση «Αλίμονο στους νέους», όπου πρωταγωνίστησε ο ίδιος.

«Ιδρώνει τη φανέλα»

«Είχα τη χαρά να τον έχω παραγωγό και στην περσινή παράσταση και πρόπερσι. Για εμένα ήταν από τις πιο καλές και έντιμες συνεργασίες που είχα. Πέραν του ταλέντου, έναν ωραίο λαϊκό καλλιτέχνη πολλοί θα τον αμφισβητήσουν. Εγώ δεν στέκομαι σε αυτά, βλέπω έναν άνθρωπο που αγωνίζεται, που στη σκηνή επάνω αυτό που λέμε ιδρώνει τη φανέλα κι από εκεί και πέρα στην επαγγελματική σχέση ένιωσα ότι έχω να κάνω με ένα πολύ έντιμο άνθρωπο. Η παράσταση που κάναμε πέρυσι ήταν υψηλής αισθητικής, έδωσε χρήματα για ένα μικρό θέατρο, το οποίο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σε ένα κεντρικότατο θέατρο».

https://www.youtube.com/watch?v=-RcAsmKWEQY&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This