Γιώργος Καπουτζίδης: «H δικιά μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» (video)

Must Read

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στην εκπομπή «Φλερτ» και την Νάντια Κοντογεώργη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά τα οποία  αισθάνονται διαφορετικά.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία, δίνοντας συμβουλή στους νέους ομοφυλόφιλους να μην πτοούνται από τα σχόλια που ακούν και να συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα όπως έκανε και ο ίδιος. 

Επίσης ζήτησε δημόσια συγνώμη σε όσους μπορεί να είχαν προσβληθεί από τα τρανσφοβικά «αστεία» που είχαν ειπωθεί σε κάποια επεισόδια, της πολύ πετυχημένης σειράς, «Παρά πέντε»

«Έβλεπα το “Παρά πέντε” στην επανάληψη και χαιρόμουν που ο κόσμος το έβλεπε στην καραντίνα και χαιρόταν.

Είδα ωστόσο ότι είχα σε επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία που δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να στεναχωρήσει κάποιον. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί τον αγώνα τους να είναι αυτοί που είναι, να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου. Οπότε ζητώ συγγνώμη για τα τρανσφοβικά αστεία στο “Παρά πέντε” και θέλω να ξέρω ότι στηρίζω τον αγώνα τους και των οικογενειών τους.

Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα ομοφυλόφιλα παιδιά που μας ακούνε επειδή ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και γίνονται τρομακτικά πράγματα στον δημόσιο λόγο αυτή τη στιγμή, επειδή θα ακούσουν πάρα πολλά πράγματα για το αν είναι αφύσικα, να μην ακούσετε τίποτα.

Θέλω να ξέρετε ότι η δικιά μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και φοβισμένος στην εφηβεία μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που ήθελα.

Επίσης είχα τη χαρά, την τιμή να έχω γονείς δύο ανθρώπους υπέροχους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα αλλά η αγάπη για το παιδί τους ήταν ψηλά και το τι θα πει ο κόσμος εδώ κάτω»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This