Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα κατά των realities: «Είναι τηλεσκουπίδια» (video)

Must Read

Με αφορμή τον χυδαίο σχολιασμό του πρώην παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί βιασμού, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» η ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα η οποία με απόλυτη ειλικρίνεια τοποθετήθηκε περί του θέματος αλλά και για την άσχημη αισθητική των reality shows γενικότερα και πιο συγκεκριμένα των παραγωγών τους. 

«Αυτό που συνέβη με το Big Brother είναι τραγικό. Άκουσα τη μητέρα του που είπε πως δεν τον μεγάλωσε έτσι. Σαν μητέρα νομίζω ότι η γυναίκα έπαθε σοκ! Τι γίνεται… Βλέπουν την κάμερα απέναντι και προσπαθούν να κάνουν εξυπνάδες. Να το παίξουν μάγκες και αντρουά γιατί νομίζουν ότι η μαγκιά είναι αυτό. Για μένα αυτό είναι τηλεσκουπίδι και θα έπρεπε ο ΣΚΑΪ να σταματήσει την παραγωγή. Όχι καν να διώξει αυτόν, την παραγωγή.»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο reality «Bachelor», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να μεταδίδονται στην μικρή οθόνη τέτοια «τηλεσκουπίδια», όπως τα αποκαλεί και η ίδια.

«Αυτό το Bachelor, συγνώμη… 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα, ποιος το σκαρφίστηκε; Αυτοί οι διευθυντές παραγωγής που είναι πάνω στο κανάλι, υποτίθεται, τι είναι; 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα; Δηλαδή συγνώμη. Νομίζω πως υποβιβάζει τη γυναικεία υπόσταση, λάθος τα έχουν κάνει και δεν έχουμε ανάγκη από τηλεσκουπίδια» 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=169&v=NNRnEevVvAo&feature=emb_logo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This