O Κρητίκαρος Σήφης Φαραντάκης, φαβορί για το GNTM (video)

Must Read

Ο Σήφης Φαραντάκης, ήρθε από την Κρήτη για να καταπλήξει τους κριτές του GNTM3! Με καταγωγή από τα Χανιά και συντοπίτης της Βίκυς Καγιά, ο 20χρονος Σήφης που σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία, μπήκε με στην οντισιόν με αέρα νικητή. O ίδιος μάλιστα δήλωσε καταγοητευμένος με την Βίκυ Καγιά και ομολόγησε ότι ήταν ένας από τους λόγους που θέλει να μπει στο σπίτι των μοντέλων.

Αποφασισμένος, σίγουρος και ταυτόχρονα διατηρώντας χαμηλό προφίλ, ο Κρητικός έκανε τους αυστηρούς κριτές να αναφωνήσουν μόλις τον είδαν με μαγιό. Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης, τον χαρακτήρισε «άγαλμα», ενώ ο Δημήτρης Σκουλός έμεινε άφωνος με το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα του και του είπε το πολυπόθητο «ναι» για την επόμενη φάση, αφιερώνοντας του μια μαντινάδα: «Ήρθες στο GNTM για να μας καταπλήξεις, εγώ νομίζω Σηφαλιό, εσύ θε να το λήξεις».

Ο Σήφης που ασχολείται τα τελευταία δύο χρόνια επαγγελματικά με το μόντελινγκ, έχει στον λογαριασμό του στο Instagram πλήθος φωτογραφιών από τις δουλειές του, ενώ τα κολακευτικά σχόλια πέφτουν «βροχή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This