Ανάσα από τα γυρίσματα του «My Style Rocks» για τη Βίκυ Μανώλη – Απολαμβάνει την θάλασσα!

Must Read

Her style rocks και στην παραλία. Μπορεί τα γυρίσματα για το reality μόδας του Σκάι να είναι πολύωρα και απαιτητικά, ωστόσο η Βίκυ Μανώλη, που αναδείχτηκε μάλιστα νικήτρια στο επεισόδιο της Τετάρτης, βρίσκει χρόνο για μια βουτιά στη θάλασσα.

Έτσι συνέβη και τις προάλλες, μια μέρα που δεν είχε υποχρεώσεις στο «My Style Rocks», και βρέθηκε στη Βάρκιζα να απολαμβάνει το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία της.

Ο φακός της «Espresso» την απαθανάτισε την ώρα που έμπαινε στη θάλασσα φορώντας ένα ριγέ αποκαλυπτικό μπικίνι, αλλά και μετά, όταν είχε χαλαρώσει πια στην ξαπλώστρα της και έβγαζε selfie με το κινητό της. Η 36χρονη παίκτρια του reality μόδας, η οποία στο παρελθόν είχε απασχολήσει έντονα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης της με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, τράβηξε τα βλέμματα στην παραλία της Βάρκιζας με το καλλίγραμμο κορμί και το εκρηκτικό μπούστο της, ενώ πολλοί έστρεψαν το βλέμμα τους και στο μικρό τατουάζ που έχει ψηλά στον γοφό της.

«Με τη συμμετοχή στο “My Style Rocks” έχω σκοπό να κάνω τους πάντες να μιλάνε για το προσωπικό μου στιλ» είχε δηλώσει λίγο πριν από την πρεμιέρα της στον Σκάι και, όπως όλα δείχνουν, αρχίζει να τα καταφέρνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This