Την πρώτη της κοσμική εμφάνιση στην Αθήνα μετά την πρεμιέρα της έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου

Must Read

Συνοδευόμενη η Ιωάννα Μαλέσκου από τον συνεργάτη της στο «Love it» Μάνο Μαγιάτη, η «Μενεγάκη της Κρήτης», όπως την αποκαλούν λόγω της πολύχρονης παρουσίας της στο Κρήτη TV, που προηγήθηκε του καναλιού του Φαλήρου, πέρασε την είσοδο του Άλσους, όπου και παρακολούθησε την παράσταση «Έλα μια βόλτα» με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Ίσως να θυμάστε πως ο γνωστός performer είχε δώσει συνέντευξη στην πρώτη εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας στον Σκάι πριν από δύο εβδομάδες και, πέρα από τις δικές του ευχές, της είχε ευχηθεί και ως… Μενεγάκη, λέγοντάς της ότι θα τα πάει καλύτερα κι από εκείνη. Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν μέχρι στιγμής πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον δύσκολο να συμβεί, ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως miss «Love it» του Σκάι επέλεξε να πάει στο σόου του Τάκη. Και όχι μόνο πήγε, αλλά φωτογραφήθηκε και με τον δημοφιλή σόουμαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This