Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογήθηκε ότι έχει να μιλήσει 19 χρόνια με το ταίρι του στα «Εγκλήματα» Υρώ Μανέ (video)

Must Read

Κάποτε ήταν μαζί κι αγαπημένοι, συνεργάζονταν τακτικά, ενώ είχαν επισφραγίσει τη φιλία τους και με κουμπαριά.

Τα τελευταία 19 χρόνια, ωστόσο, η Υρώ Μανέ και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, τους οποίους λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό ως ζευγάρι στα θρυλικά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, δεν έχουν καθόλου επαφές.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένας τσακωμός τους στα παρασκήνια του θεάτρου Αποθήκη, όπου δούλευαν μαζί το 2001, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μέσω της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ, όπου ήταν καλεσμένος.

«Με την Υρώ τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα “Εγκλήματα” και συνεργαστήκαμε στο θέατρο Αποθήκη. Ήταν πολύ δυσάρεστο και για τους δυο μας. Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν εκείνη τη χρονιά τελείωνε 30 Απριλίου. Μιλάγαμε μόνο πάνω στη σκηνή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής κωμικός.

«Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δύο άδικο, επίσης έχουν και οι δύο τα δίκια τους. Εγώ θα πω ότι είχα δίκιο, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Αυτές οι σχέσεις, που είναι σχέσεις ζωής, όταν σπάσει το γυαλί… Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…» συνέχισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, έχοντας μια δόση πικρίας στη φωνή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This