Τάκης Ζαχαράτος: «Φοβάμαι ότι σε λίγο θα πηγαίνουμε τουαλέτα για την ανάγκη μας και θα πετιέται ο Ρουβάς από μέσα» (video)

Must Read

Με αφορμή τα εγκαίνια του μουσείου στην Αλόννησο που έγιναν πριν από λίγο καιρό και την επιλογή του Σάκη Ρουβά, από το Υπουργείο Πολιτισμού, για να κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια, τοποθετήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο showman, Τάκης Ζαχαράτος, στην σατιρική του παράσταση «Έλα μία βόλτα».

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν καταπέλτης στη σάτιρά του.

«Δουλειά δεν είχε ο Ρουβάς σου λέει, έκανε την κοπριά κομπόστα. Μέχρι που εγκαινίασε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού παιδιά το πρώτο υποβρύχιο αρχαιολογικό μουσείο στην ιστορία της Ελλάδας.

Δηλαδή να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δείτε σας παρακαλώ το βίντεο για του λόγου το αληθές. Η κυρία Μενδώνη, υπουργός Πολιτισμού, ο πρώην Ντενίσης κι ο Τομ Κρουζ, ο Ρουβάς σε επικίνδυνες αποστολές. Κατεβαίνει εδώ κάτω και κόβει την κορδέλα. Έτσι, ότι έκανε κάτι πολύ σημαντικό. Τα κατάφερε… μπράβο!

Και θέλω να ρωτήσω την κυρία Μενδώνη ευθέως: Κυρία Μενδώνη άξιος χορευταράς ο Ρουβάς στις πίστες, δεν το συζητώ. Αλλά πείτε μου σας παρακαλώ πολύ κάτι. Δεν θα μπορούσε να είναι ας πούμε στη θέση αυτή κάποιος από τους Ολυμπιονίκες που “μάτωσαν” τη ψυχή τους για να φέρουν τα χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα; Όταν λέμε πολιτισμό… Όπως ας πούμε η Βούλα Πατουλίδου, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Γιαννιώτης και τόσοι άλλοι.

Αν, λοιπόν, αυτό είναι πολιτισμός σας περιμένω εδώ να μου την πείτε. Τι ακριβώς γίνεται; Γιατί με τον Ρουβά δεν πάει άλλο παιδιά. Εγώ φοβάμαι ότι σε λίγο θα πηγαίνουμε τουαλέτα για την ανάγκη μας και όπως θα καθόμαστε θα πετιέται αυτός από μέσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This