Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θυμάμαι να αποχαιρετώ τον μάταιο ετούτο κόσμο με ένα παράπονο» (video)

Must Read

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποτελεί άνθρωπο σταθμό για την ελληνική τηλεόραση.

Τελευταία είχε απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ, με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, με τον χαμό του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου καθώς και με την επιστροφή του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο reality, Big Brother.

Για όλα αυτά τα θέματα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και στον Χάρη Λεμπιδάκη, και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του:

«Πέρασα με την ιστορία του αδελφού μου και με την προσωπική μου ιστορία μετά που βρέθηκα να ασθενώ βαριά… όταν μου έγινε η πρόταση ήταν ένα στοίχημα για μένα. Από εκεί που είδα ότι όλα τελειώνουν… να κάνω μια συνέχεια στην τηλεόραση.» και συνέχισε λέγοντας:

«”Έφυγα” και ξαναγύρισα. Είχα υπερβολική στεναχώρια, έπαθα μια ίωση, έπαθα πνευμονικό οίδημα, έχασα την αναπνοή μου, πνίγηκα, έκλεισα… Με έσωσε ο γιος μου. Αν οι γιατροί δεν με περίμεναν όλοι απέξω να με διασωληνώσουν δεν θα προλάβαινα. Αν δεν ήταν ο γιος μου… Εγώ θυμάμαι να αποχαιρετώ τον μάταιο ετούτο κόσμο με ένα παράπονο ότι είναι μικρή η ζωή».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον χαμό του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου: «Έχει φύγει, δυστυχώς… όμως είναι μέσα μου, στην καρδιά μου, στο μυαλό μου, τον κουβαλάω με το δικό μου σώμα και σκέφτομαι με τη δική μου σκέψη και αγαπάω με τον δικό του τρόπο».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=36Z-StD4pwM&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This