Σε καραντίνα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με την κόρη της – Έχουν συμπτώματα κορωνοϊού (video)

Must Read

Ύστερα από τις δίμηνες διακοπές που έκαναν στην Ελλάδα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μαζί με με την 12χρονη κόρη της,Μελίνα, πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη Σουηδία, όπου και κατοικούν πλέον μόνιμα και συγκεκριμένα στη Στοκχόλμη.

Ωστόσο η επιστροφή της γνωστής δημοσιογράφου με την κόρη της, τους επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς και οι δύο  φαίνεται να παρουσιάζουν ένα από τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ως υπεύθυνοι πολίτες οι δυο τους, έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μέσω της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it».

«Είμαστε και εγώ και η κόρη μου στο σπίτι με πυρετό… Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο 1177, ένας αριθμός που καλείς και μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τεστ κορωνοϊού στο σπίτι. Βέβαια, οι ουρές είναι 100.000 άτομα σ’ όλη τη Σουηδία που περιμένουν να κάνουν το τεστ, αλλά τώρα υπάρχει αυτή η καινούργια υπηρεσία που ελπίζω να λειτουργήσει… Θα δούμε αν θα εμφανιστεί κάποιος…

Και η μικρή είναι στο σπίτι και είναι και πολλά παιδιά στο σπίτι, όπως επίσης και πολλοί καθηγητές που λείπουν από τα σχολεία. Έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν κάνει να πας ούτε στη δουλειά, ούτε στο σχολείο έστω και αν έχεις το παραμικρό σύμπτωμα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This