Κυριακή 20/6/2021

Σε καραντίνα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με την κόρη της – Έχουν συμπτώματα κορωνοϊού (video)

Ύστερα από τις δίμηνες διακοπές που έκαναν στην Ελλάδα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μαζί με με την 12χρονη κόρη της,Μελίνα, πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη Σουηδία, όπου και κατοικούν πλέον μόνιμα και συγκεκριμένα στη Στοκχόλμη.

Ωστόσο η επιστροφή της γνωστής δημοσιογράφου με την κόρη της, τους επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς και οι δύο  φαίνεται να παρουσιάζουν ένα από τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ως υπεύθυνοι πολίτες οι δυο τους, έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μέσω της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it».

«Είμαστε και εγώ και η κόρη μου στο σπίτι με πυρετό… Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο 1177, ένας αριθμός που καλείς και μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τεστ κορωνοϊού στο σπίτι. Βέβαια, οι ουρές είναι 100.000 άτομα σ’ όλη τη Σουηδία που περιμένουν να κάνουν το τεστ, αλλά τώρα υπάρχει αυτή η καινούργια υπηρεσία που ελπίζω να λειτουργήσει… Θα δούμε αν θα εμφανιστεί κάποιος…

Και η μικρή είναι στο σπίτι και είναι και πολλά παιδιά στο σπίτι, όπως επίσης και πολλοί καθηγητές που λείπουν από τα σχολεία. Έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν κάνει να πας ούτε στη δουλειά, ούτε στο σχολείο έστω και αν έχεις το παραμικρό σύμπτωμα»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ