H μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη από το Big Brother δηλώνει: «Οι εκρήξεις που είχε είναι δικαιολογημένες»

Must Read

Η παίκτρια που έχει φέρει τα πάνω κάτω με τις εκρήξεις της, μέσα στο reality του «Μεγάλου Αδερφού», είναι η Κρητικιά δικηγόρος, Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η ίδια έχει βρεθεί προτεινόμενη προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες της και τις δύο φορές που έχει γίνει η ψηφοφορία, ωστόσο η ίδια έχει κατακτήσει την αγάπη του κόσμου και παραμένει στο παιχνίδι.

Για τα ξεσπάσματά της μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», και τον Χάρη Λεμπιδάκη, η μητέρα της Άννας Μαρίας, Ελένη Ψυχαράκη.

«Η κόρη μου είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Θα τη γνωρίσετε και εσείς άμα την κάνετε παρέα, θα τη ρωτήσετε για πολλά πράγματα και από εκεί θα καταλάβετε. Η Άννα Μαρία μου αρέσει μέσα στο σπίτι και τη βλέπω ακριβώς όπως είναι. Οι εκρήξεις που είχε είναι δικαιολογημένες αλλά έτσι είναι η Άννα Μαρία. Η Άννα Μαρία είναι αυτή…. Η Άννα Μαρία ότι νιώθει το λέει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This