Τετάρτη 16/6/2021

«Καταπέλτης» εναντίον των realities η Λένα Μαντά: Θα αυτοκτονήσω, μα την Παναγία δηλαδή! (video)

Η γνωστή συγγραφέας, Λένα Μαντά, της οποίας τα βιβλία έχουν πουλήσει δύο εκατομμύρια αντίτυπα, δηλώνει τηλεορασάκιας. Ωστόσο,  με αυτή τη δήλωση της δεν εννοεί  ότι μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα, αλλά μόνο όσα είναι σύμφωνα με την αισθητική της.

Η ίδια, η οποία είναι ενήμερη για όσα συμβαίνουν στα realities, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και τα κατακρεούργησε ένα ένα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην χυδαία δήλωση του πρώην παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί βιασμού αλλά και στο concept που ακολουθεί το Bachelor.

«Λέμε σεβασμό στις γυναίκες και τι είπε αυτός ο παίκτης του Big Brother και σε αντιπαράθεση έρχεται ένα παιχνίδι που είναι κάτι κοριτσάκια σαν τα κρύα τα νερά (μερικά) κι ένα παλικαράκι επίσης σαν τα κρύα τα νερά… Γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Θα αυτοκτονήσω, μα την Παναγία δηλαδή».

Όσον αφορά το GNTM, η αγαπημένη συγγραφέας δεν χαρίστηκε και δήλωσε:

«Ήταν ένα ωραίο παλικάρι, κατέβηκε η κριτική επιτροπή και τον είχαν γύρω γύρω και τον κοιτάγανε. Λέω “Παναγία μου, τα δόντια θα τα κοιτάξουν”; Στα σκλαβοπάζαρα άνοιγαν και τα δόντια να δουν, γιατί από εκεί φαινόταν η υγεία»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ