Όταν ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ήθελε να δαγκώσει τα χείλη της Σάρον Στόουν (video)

Must Read

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, έχει συνεργαστεί με τα πιο μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου.

Αφορμή για να ασχοληθεί με τη νυχτερινή ζωή, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του, ήταν ένας συνάδελφός του από το ναυτικό. Ύστερα από το ταξίδι του στην Αμερική, που του άλλαξε τη ζωή και διάφορες κακουχίες, ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω κι άρχισε σιγά σιγά να φτιάχνει την αυτοκρατορία του στη νυχτερινή ζωή.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στον Δημήτρη Παπανώτα και την εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τα παιδιά του, για τις συνεργασίες που είχε με πολύ γνωστούς και αγαπητούς τραγουδιστές αλλά και για διάφορες πτυχές της ζωής του που μας ήταν άγνωστες.

Αρχικά μιλώντας για τα παιδιά του δήλωσε:

«Έχω δύο παιδιά το Νάσο και τον Άρη. Δε νομίζω ότι ο Νάσος ψάχνεται με το Άγιο Όρος, ψάχνεται με όλες τις θρησκείες κι ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα.»

Όσον αφορά τις συνεργασίες που έχει κάνει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας αναφέρει:

«Έχω συνεργαστεί με Άντζελα Γκρέκα, Καζαντζίδη τον αδελφό του Στέλιου και πολλούς άλλους αλλά εκείνος που ήταν σταρ και πούλαγε σταριλίκι και το είχε από γεννησιμιού του ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ήταν μάγκας, αν ακούμπαγε κάτι κι ήθελε να το πάρει το έπαιρνε. Δεν ήταν πολύ γυναικάς.» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Οι ωραίες γυναίκες είναι αδικημένες, δεν έχουν φλερτ. Τις φοβάται ο άλλος. Μου έχουν κάνει παράπονα πάρα πολλές και πρωταγωνίστριες μεγάλες στο καμαρίνι μου ότι οι μικρές τραγουδιστριούλες είναι όλο φλερτ από εδώ κι από εκεί και μου έλεγαν τι θα γίνει θα μείνουμε χωρίς σύντροφο;»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις Χουλιγουντιανές σταρ που έχουν περάσει από τα μαγαζιά του:

«Την Κάρε Ότις, αν θυμάμαι καλά, της την έπεσε ένας πολύ επώνυμος, δεν ξέρω τι έγινε στην συνέχεια. Όταν ήρθε η Σάρον Στόουν στο γραφείο, πίστευα ότι θα με άφηνε να την πιάσω κι ήθελα να της πω άσε με για ενθύμιο να σου δαγκώσω τα χείλη. Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανα.»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=8sBOEBJYIaY&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This