Μιμή Ντενίση: «Η Αλίκη έλεγε για εμένα “βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας”» (video)

Must Read

Είναι ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας. Ο λόγος για τη Μιμή Ντενίση, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θεατρικό έργο «Τζούλια», στο ρόλο της Άλισον σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Για την φημολογούμενη κόντρα της, με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, καλέστηκε να μιλήσει στην εκπομπή του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου «Αυτός και ο άλλος» αποκαλύπτοντας πως ουδέ ποτέ υπήρχε κόντρα μεταξύ τους.

«Δεν είχαμε ποτέ κόντρα. Απλώς, αυτό που θεωρώ ότι υπήρξε και θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό ήταν ότι εγώ 7 χρόνια μετά από που με έβγαλε η Αλίκη ήμουν θιασάρχης. Και έτυχε σε μία εποχή που Αλίκη έκανε δύσκολα έργα και εγώ έκανα κωμωδίες πήγαινα καλύτερα από την Αλίκη. Όταν με έβλεπε μου έλεγε” μας παραβγήκε έξυπνο το Μιμικάκι. Βγάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας”. Με πολλή αγάπη και χιούμορ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This