«Κεραυνοί» για τον Δημήτρη Σκουλό που φωτογράφισε μοντέλο δίπλα σε άστεγο (video)

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις και δημόσια κατακραυγή προκάλεσε ο διάσημος φωτογράφος και κριτής του «GNTM», Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος φέρεται να φωτογραφίζει ένα μοντέλο, στο κέντρο της Αθήνας, για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού, ενώ ακριβώς δίπλα από το σημείο της φωτογράφησης κοιμόταν ένας άστεγος.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου με τα σχόλια να «δίνουν και να παίρνουν». Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έκαναν λόγο για ασέβεια προς τον άστεγο αλλά και για απρεπή συμπεριφορά από μεριάς του φωτογράφου καθώς επίσης και για την αδικία και την ανισότητα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία η οποία απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία.

Δείτε μερικά από τα tweets που καταδικάζουν το γεγονός:

https://twitter.com/Ant_K_Del/status/1308106164140470285?s=20

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε και από τον Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό».

«Είναι η αποτύπωση μιας ψευδούς πραγματικότητας. Η showbiz είναι ένα αυτιστικό φαινόμενο που δεν παίρνει υπόψιν του τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι ντροπή για όλους μας γιατί πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα του μικρόκοσμού μας. Λίγο τσίπα θα ήταν καλό να την αποκτήσουμε. Όταν κλείνουμε τα μάτια σε αυτά που υπάρχουν, τότε δεν είμαστε κομμάτι του κόσμου».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This