Πέμπτη 24/6/2021

Ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών Νεκτάριος Αναγνώστου πουλάει Ι.Χ. για να… επιβιώσει! «Υπάρχει μεγάλη ανεργία»

Τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό έχουν «τσακίσει» τα νυχτερινά μαγαζιά, τους καλλιτέχνες και όλους τους εργαζομένους σε κέντρα διασκέδασης. Ανάμεσα στα «θύματα» των μέτρων είναι και μάνατζερ καλλιτεχνών που χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο μια και δεν έχουν αντικείμενο εργασίας, με κάποιους εξ αυτών να γίνονται πολυτεχνίτες για να μην καταλήξουν… ερημοσπίτες!

Ένας από αυτούς είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και τον Βαγγέλη Κάραλη, και ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών Νεκτάριος Αναγνώστου, ο οποίος από ατζέντης στην εποχή του κορωνοϊού βρέθηκε να δουλεύει σε μάντρα αυτοκινήτων ως πωλητής για να επιβιώσει. «Το χτύπημα που δέχτηκε η νύχτα με τον κορωνοϊό ήταν τελειωτικό για εμάς. Υπάρχει μεγάλη ανεργία.

Καλλιτέχνες, μουσικοί, σερβιτόροι, παρκαδόροι, τσεκαδόροι, λουλουδούδες, φωτιστές, όλοι μας έχουμε μείνει χωρίς δουλειά. Επτά μήνες είμαστε χωρίς δουλειά και βρισκόμαστε σε απόγνωση. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα αυτοκίνητα.

Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά μου και στην καριέρα μου λόγω του κορωνοϊού. Σαφέστατα δεν αφήνω τη δουλειά μου στη νύχτα και τη συνεργασία μου με καλλιτέχνες, αλλά για να ζω με αξιοπρέπεια και να βγάλω τα έξοδα πρέπει να δουλέψω. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, θα μπορούσα να πάω και στον δήμο να σκουπίσω τον δρόμο» εξομολογείται ο Νεκτάριος Αναγνώστου. Μάλιστα, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες λόγω της κρίσης αναγκάζονται να πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους.

«Υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες τώρα με τον Covid-19 που θέλουν να αλλάξουν τα I.X. τους και να πάρουν κάτι μικρότερο γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα και η ανεργία έχει χτυπήσει “κόκκινο”. Μου ζητάνε να τους βοηθήσω με τον τρόπο μου και να κάνω ανταλλαγή στα αυτοκίνητά τους ώστε να πάρουν κάτι πιο οικονομικό για να κάνουν τη δουλειά τους» λέει χαρακτηριστικά.

O Νεκτάριος Αναγνώστου έχει υπάρξει μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών, όπως η Κατερίνα Στανίση, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Βαλάντης, ο Χάρης Κωστόπουλος και πολλοί άλλοι.

«Δουλεύω πάνω από 25 χρόνια στη νύχτα και έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο, έχω συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες. Κάποιοι είναι φίλοι μου, κάποιους τους σέβομαι, τους εκτιμώ πολύ και τους αγαπώ. Δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με τους καλλιτέχνες. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα τώρα με την πρωινή μου δουλειά. Άλλο είναι η μέρα και άλλο είναι η νύχτα – τη νύχτα την αγαπάω, τη σέβομαι. Προσπαθώ και στη νύχτα και στη μέρα να είμαι σωστός, αξιοπρεπής και αληθινός» δηλώνει με ειλικρίνεια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ