O Big Brother επιδιώκει «θερμό» επεισόδιο: To μασάζ του Ζακ στη Ραμόνα (video)

Must Read

Στη σίγουρη λύση για τηλεθέαση φαίνεται πώς καταφεύγει η παραγωγή του Big Brother και στήνει δοκιμασίες που ανεβάζουν το θερμόμετρο στο σπίτι του ριάλιτι. 

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη αρκετό καιρό, έγκλειστοι, στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αποκομμένοι από τις κοινωνικές και τις προσωπικές τους σχέσεις, όπως και από την ερωτική επαφή. Εκεί ακριβώς που ξεκινά η «στέρηση» των απολαύσεών τους, ο Big Brother σκαρφίζεται «σκανδαλώδεις» δοκιμασίες και καταγράφει τις αντιδράσεις των παικτών.

O Ζακ Ιωαννίδης κλήθηκε να κάνει μασάζ στη Ραμόνα Μοροσάνου με όλα τα απαραίτητα σύνεργα και… λάδια και σε αντίθεση με εκείνον που ήταν αρκετά σφιγμένος, εκείνη το απόλαυσε ιδιαίτερα. Οπως παραδέχτηκε ο Ζακ, φόβος και ανησυχία του ήταν το πώς θα ο αντιληφθεί η κοπέλα του όταν δει τα πλάνα στην οθόνη της, όμως οι συμπαίκτες του τον καθησύχασαν λέγοντας του ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα.

Να θυμίσουμε ότι σε προηγούμενο επεισόδιο, η κάμερα του Μεγάλου Αδερφού «ζούμαρε» στα χέρια του Παναγιώτη ο οποίος έλυσε τον στηθόδεσμο της Χριστίνας Ορφανίδου και την  χάϊδευε αισθησιακά.

Φανταζόμαστε, ότι όσο ο καιρός θα περνάει, τόσο περισσότερο θα λύνονται οι αντοχές των παικτών, κάτι που Big Brother φαίνεται ότι θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This