Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

O Big Brother επιδιώκει «θερμό» επεισόδιο: To μασάζ του Ζακ στη Ραμόνα (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στη σίγουρη λύση για τηλεθέαση φαίνεται πώς καταφεύγει η παραγωγή του Big Brother και στήνει δοκιμασίες που ανεβάζουν το θερμόμετρο στο σπίτι του ριάλιτι. 

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη αρκετό καιρό, έγκλειστοι, στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αποκομμένοι από τις κοινωνικές και τις προσωπικές τους σχέσεις, όπως και από την ερωτική επαφή. Εκεί ακριβώς που ξεκινά η «στέρηση» των απολαύσεών τους, ο Big Brother σκαρφίζεται «σκανδαλώδεις» δοκιμασίες και καταγράφει τις αντιδράσεις των παικτών.

O Ζακ Ιωαννίδης κλήθηκε να κάνει μασάζ στη Ραμόνα Μοροσάνου με όλα τα απαραίτητα σύνεργα και… λάδια και σε αντίθεση με εκείνον που ήταν αρκετά σφιγμένος, εκείνη το απόλαυσε ιδιαίτερα. Οπως παραδέχτηκε ο Ζακ, φόβος και ανησυχία του ήταν το πώς θα ο αντιληφθεί η κοπέλα του όταν δει τα πλάνα στην οθόνη της, όμως οι συμπαίκτες του τον καθησύχασαν λέγοντας του ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα.

Να θυμίσουμε ότι σε προηγούμενο επεισόδιο, η κάμερα του Μεγάλου Αδερφού «ζούμαρε» στα χέρια του Παναγιώτη ο οποίος έλυσε τον στηθόδεσμο της Χριστίνας Ορφανίδου και την  χάϊδευε αισθησιακά.

Φανταζόμαστε, ότι όσο ο καιρός θα περνάει, τόσο περισσότερο θα λύνονται οι αντοχές των παικτών, κάτι που Big Brother φαίνεται ότι θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ