Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι ερωτευμένος με τη Σοφία» (video)

Must Read

Χείμαρρος για ακόμη μία φορά ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος όσον το reality «Big Brother»,

Καλεσμένος βρέθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή «Live στη σοφίτα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ANT1 που δεν τον άφησε να χρησιμοποιήσει παλιά πλάνα του από το Big Brother αλλά ούτε και το μουσικό σήμα.

«Δεν άφησε ο ΑΝΤ1 να πάρουν κανένα πλάνο δικό μου από το παλιό Big Brother αλλά και τη μουσική»

Εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος προκάλεσε μεγάλο σάλο με τον χυδαίο σχολιασμό του περί βιασμού, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο μετά την αποχώρησή του.

«Όλο το πολιτικό σύστημα πίεσε να κοπεί το Big Brother αλλά και οι ανταγωνιστές του»

Ο γνωστός παρουσιαστής εκμυστηρεύτηκε ότι είχε επικοινωνήσει με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Ο ίδιος ο Αντώνης του εξομολογήθηκε τον έρωτά του για τη Σοφία Δανέζη αποκαλύπτοντας και όλη την ιστορία γύρω από το περιβόητο βίντεο με τον απαράδεκτο σχόλιο περί βιασμού.

«Αν συμβεί αυτό, θα αδειάσω το πακέτο”, εννοούσε τα προφυλακτικά. “Τώρα αν δεν κάτσει”, λέει κι εκείνη την ώρα είναι απέναντι του ο Θεσσαλονικιός, κοιτάζει τον «Χάος». Και μου λέει: “πάω να πω χάος και αντί για χάος, για να είμαι εντός θέματος, λέω βιασμός”. Δηλαδή, έκανε και μιμήθηκε, στο στυλ του Χάος, έβαλε τη λέξη βιασμό, επειδή μιλούσε για το σεξ. Έκλαιγε όταν μου το λέγε. Μου είπε: “σοβαρά σου μιλάω, στο λόγο της τιμής μου. Εκείνη τη στιγμή, αν ανοίξει το πλάνο, θα δεις ότι απευθύνομαι στον Πυργίδη”. Άρα, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ορεσίβιο, εκ Κρήτης, βιαστή. Έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές παιδί. Γιατί είσαι στην τηλεόραση, Μα κι αυτό το αστείο, πρόσεχέ το. Βούτηξε τη γλώσσα σου στο μυαλό σου. Έκανε ένα ατυχέστατο αστείο.

Ξέρετε τι μου έλεγε ο Αντώνης; Ότι είναι ερωτευμένος με την Σοφία. Μου το είπε στο τηλεφώνημα. Μου είπε λεπτομέρειες που δεν της έχουμε δει. Μου είπε για το πως της έγραφε χαρτάκια, πως της άφηνε μέσα στα ρούχα της πραγματάκια. Μου είπε με κλάματα: “Ανδρέα σου μιλάω απόλυτα ειλικρινά, αν μου έδιναν αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ και μου λέγανε πάρε αυτά τα λεφτά και εξαφανίσου ή άσε τα λεφτά και μπες μέσα να πας να βρεις τη Σοφία να την αγκαλιάσεις, να την φιλήσεις, δεν θα έπαιρνα τα λεφτά, θα έμπαινα να την αγκαλιάσω. Είμαι ερωτευμένος”. Και ρωτάω ποιος ερωτευμένος είναι το προφίλ του βιαστή έστω και υποσυνείδητα; Άρα για την κουβέντα που έκανα εκ των υστέρων, εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο, που δεν βουτάει τη γλώσσα του πριν μιλήσει.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This