Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ρένια Λουιζίδου: «Έχουμε αρχίσει πρόβες στα θέατρο χωρίς να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Είναι γκρίζα ζώνη» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η Ρένια Λουιζίδου έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι Απαράδεκτοι» – από αυτή τη σειρά για χρόνια της «έμεινε» το παρατσούκλι «αστροπελέκι» το οποίο της έδωσε ο Γιάννης Μπέζος- «Μάνα είναι μόνο μία», «Της Ελλάδος τα παιδιά», «οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αλλά στην πολύ πετυχημένη σειρά το «Καφέ της Χαράς».

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της σειράς «Το καφέ της Χαράς», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδάς, «Πρωινό», και μίλησε για τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στον καλλιτεχνικό κλάδο λόγω του κορωνοϊού και την αβεβαιότητα που νιώθει στο κομμάτι του θεάτρου καθώς φέτος θα κάνει πρεμιέρα με την παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Εμπορικόν για τις 4 Νοέμβρη.

«Έχουμε αρχίσει πρόβες στα θέατρο χωρίς να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Είναι γκρίζα ζώνη. Είναι για όλους μας πρωτόγνωρα, με τις μάσκες στις πρόβες να μην ακούμε καλά καλά ο ένας τον άλλον. Συνηθίσαμε ή να πω καλύτερα προσαρμοστήκαμε. Και προσπαθούμε να το κάνουμε με τις σωστές συνθήκες και για να μην αρρωστήσει κάποιος από εμάς και για να μην θέσουμε κάποιον σε κίνδυνο. Δουλεύουμε σαν να πρόκειται να ανοίξουν τα θέατρα και ελπίζουμε να δοθεί μια οδηγία για να δούμε πού θα πάει», και πρόσθεσε λέγοντας: «Δεν είμαι υπέρ της άποψης να ανοίξουν ακόμη κι αν δεν πρέπει, το να μάθουμε όμως είναι το σημαντικό. Δεν είναι δουλειά μας να πούμε στους λοιμωξιολόγους τι θα γίνει, αλλά πρέπει να ξέρουμε».

Για το πώς βιώνει, όμως, η ίδια αυτήν την περίοδο με τον κορωνοϊό, η Ρένια Λουιζίδου ανέφερε:

«Προσέχουμε κατ’ αρχήν γιατί εμάς στον κάτω όροφο από το σπίτι μας μένει η μητέρα μου που είναι μεγάλης ηλικίας. Προσπαθούμε να έχουμε μια προσεχτική, αλλά όχι υστερική συμπεριφορά».

Όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ίδια ανέφερε πως φοβάται ότι θα επηρεαστεί σε περίπτωση που δει κάποιο αρνητικό σχόλιο και γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει social media.

«Με φοβίζει λιγάκι. Φοβάμαι γιατί πολλές φορές στο διαδίκτυο υπάρχει μια σκληρότητα κι οξύτητα στον τρόπο εκφοράς. Με φρικάρει αυτό, για αυτό δεν έχω social media. Υπάρχουν κάποιοι λογαριασμοί και fan club. Δεν είμαι σίγουρη ότι κάνω καλά γιατί μπαίνω αρκετά. Παρακολουθώ αρκετά gossip, ειδήσεις αλλά νομίζω το πρωί όταν ξυπνήσω και μπω και δω 2-3 βρισίδια, λες γιατί να το έχω αυτό στα καλά καθούμενα επειδή κάποιος ξύπνησε στραβωμένος το πρωί; Δεν υπάρχει αυτή η εγγύτητα, δεν θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα στα μούτρα. Φοβάμαι ότι θα με επηρεάσει.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ