Big Brother: H Αφροδίτη και η Χριστίνα στη μαύρη λίστα του Twitter – Aκουμπάνε επίμαχα σημεία συμπαικτών τους (video)

Must Read

Νέα ντοκουμέντα έρχονται να κάψουν το reality Big Brother, καθώς δύο παίκτριες και συγκεκριμένα η Χριστίνα Ορφανίδου και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έκαναν άσεμνες κινήσεις.

Ειδικότερα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media με το ροζ βίντεο το οποίο διέρρευσε με πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα Ορφανίδου, ένα νέο στιγμιότυπο από το σπίτι του «Μεγάλου αδερφού» έρχεται στο φως της δημοσιότητας για να κάψει την εικόνα της.

Η Χριστίνα, η οποία έχει έρθει πολύ κοντά με έναν από τους δύο διδύμους, σε ένα βίντεο το οποίο καταγράφηκε, φαίνεται να χαϊδεύει το πόδι του συμπαίκτη της και να διορθώνει το σορτσάκι του ενώ στιγμιαία περνάει το χέρι της κάτω από το σορτς του.

Οι αποκαλυπτικές σκηνές όμως δεν σταματάνε εκεί αφού στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία φαίνεται να ξαπλώνει σε επίμαχο σημείο του συμπαίκτη της με τα σχόλια στο Twitter να είναι διόλου κολακευτικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This