Σπάνια εμφάνιση για τον «άρχοντα της νύχτας» Στηβ Κακέτση

Must Read

Ο θρυλικός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης που μεσουράνησε για πάνω από 20 ολόκληρα χρόνια στον χώρο της διασκέδασης και υπήρξε ιδιοκτήτης της «Νεράιδας», συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες και γνώρισε την απόλυτη επιτυχία.

Το όνομα του Στηβ Κακέτση υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη νυχτερινή διασκέδαση από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 το οποίο δυστυχώς έκλεισε άδοξα μετά από οικονομική ασφυξία αφού τα ακίνητα που είχαν στηθεί τα μαγαζιά του, πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ το οποίο λόγω χρεών τον άφησε απ’έξω.

Ο Στηβ Κακέτσης τα τελευταίο χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» στο Καβούρι, στη βάφτιση της κόρης της τραγουδίστριας Έρης Ζώρα και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Φανερά αδυνατισμένος ο Στηβ Κακέτσης, χαμογελαστός πόζαρε στο φακό με τον φίλο του Δημήτρη Κόκοτα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This