Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Βλαδίμηρου από το «Big Brother»: «O πατέρας του Βλαδίμηρου ήταν σαν δικτάτορας» (video)

Must Read

Με αφορμή τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Βλαδίμηρος στο Live του «Big Brother», για τη δύσκολη παιδική ηλικία που είχε εξαιτίας της σκληρής συμπεριφοράς του πατέρα του αλλά και της δολοφονίας του αδερφού του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η μητέρα του.

Η ίδια, παραδέχτηκε πως όσα είπε ο γιος της ήταν αλήθεια και πως δεν την ενόχλησε που μίλησε ανοιχτά ο γιος της γι’ αυτό το θέμα.

Η μητέρα του Βλαδίμηρου εξομολογήθηκε πως ο πατέρας του 20χρονου παίκτη τους συμπεριφερόταν βάναυσα αλλά εκείνη βρήκε τη δύναμη να σώσει τον εαυτό της αλλά και το παιδί της.

«Δε με ενόχλησε που μίλησε ανοιχτά ο Βλαδίμηρος. Έφυγε από πάνω του. Έτρεμα ολόκληρη αλλά έπρεπε να κάνω κάτι. Συνέχεια δεχόμουν επιθέσεις, κυρίως στην αρχή. Χτυπούσε το παιδί για να μπορεί να με πονέσει. Μόλις χωρίσαμε ήμουν σε δύσκολη φάση, τώρα δυνάμωσα πιο πολύ. O πατέρας του Βλαδίμηρου ήταν σαν δικτάτορας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This