Big Brother: Η Χριστίνα και ο Παναγιώτης ξεκαθαρίζουν τη σχέση τους – Nέο ειδύλλιο μεταξύ Άννας Μαρίας και Πυργίδη (video)

Must Read

Ένας μήνας έχει περάσει σχεδόν και έχουν ήδη δημιουργηθεί ειδύλλια μεταξύ ορισμένων παικτών του Big Brother.

Ο Παναγιώτης, ο ένας από τους δίδυμους, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τη Χριστίνα Ορφανίδου και δεν άργησε να της το δείξει.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει αρκετά κοντά. Στο χθεσινό επεισόδιο τους είδαμε να ξεκαθαρίζουν το «είδος σχέσης» που έχουν γιατί ο Παναγιώτης κατάλαβε πως η Χριστίνα έχει κάποιον που την περιμένει έξω από το παιχνίδι κάτι το οποίο εκείνη δεν αρνήθηκε.

«Με εσένα, όταν βγαίνω και λέω πως δεν είναι ερωτικό, δεν είναι ερωτικό αλλά δεν είναι ούτε έρωτας ούτε σχέση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης.

Τότε, με χιούμορ, η Χριστίνα Ορφανίδου τόνισε πως «ξέρεις πόσο θεά νιώθω 35 χρονών σκ@τ@γρια που κάθεται ένα 22χρονο και μου λέει τέτοια πράγματα. Που μου μιλάς έτσι όμορφα»

Δύο ακόμη παίκτες όμως που ήρθαν κοντά στο χθεσινό επεισόδιο. Ο λόγος για την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη τον Πυργίδη.

Ο Δημήτρης δεν δίστασε να της πει ότι μοιάζει σαν άγγελος όταν κοιμάται καθώς εκείνη την ώρα είναι πιο ήρεμη. Επίσης της ανέφερε πως πιστεύει ότι έχει κάποια σχέση έξω από το παιχνίδι, εκείνη ωστόσο το αρνήθηκε και του εκμυστηρεύτηκε ότι προτιμάει τον άντρα ξανθό, γυμνασμένο, έξυπνο και με χιούμορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This