Οι «Άγριες Μέλισσες» με… κριτσίνια, καφέδες και περιοδικά φωτογραφήθηκαν για την προώθηση του β’ κύκλου

Must Read

Η Έλλη Τρίγγου τρώει κριτσίνια στο μπαλκόνι μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Αργύρης Πανταζάρας κουβαλάει καφέδες, ο Γιάννης Κουκουράκης ξεφυλλίζει περιοδικά αραχτός δίπλα σ’ έναν σκύλο, η Μαρία Κίτσου γελάει με την καρδιά της παρέα με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και η Κατερίνα Διδασκάλου τα λέει χαλαρά με τον τηλεοπτικό γιο της Αναστάση Ροϊλό.

Τα παραπάνω «κλικ» (και όχι μόνο) κατέγραψε ο φακός πίσω από τις κάμερες, στη φωτογράφιση που έκαναν οι πρωταγωνιστές των «Άγριων μελισσών» με αφορμή τον νέο κύκλο επεισοδίων της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1.

Μπορεί η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του σίριαλ που υπογράφει σκηνοθετικά ο Λευτέρης Χαρίτος να έγινε πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο επίσημα η πρώτη περίοδος της ιστορίας που γράφει η Μελίνα Τσαμπάνη ολοκληρώνεται κάπου στα μέσα Οκτωβρίου. Τότε θα μπουν στην πλοκή καινούργιοι χαρακτήρες, ενώ κάποιοι από τους ήδη υπάρχοντες θα μας… χαιρετήσουν.

Παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές του δραματικού σίριαλ, λοιπόν, συναντήθηκαν μακριά από το Διαφάνι προκειμένου να φωτογραφηθούν για τις ανάγκες της προώθησης του δεύτερου κύκλου επεισοδίων, με τη διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 Αννα Βλαβιανού να ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram backstage στιγμιότυπα από το shooting.

Κάπως έτσι είδαμε τους αγαπημένους ήρωες της τηλεοπτικής καθημερινότητας περίπου 1.500.000 τηλεθεατών σε χαλαρές στιγμές, όπως δεν τους έχουμε συνηθίσει, αφού στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή τη στιγμή οι δραματικές εξελίξεις είναι καταιγιστικές και τα γέλια περισσεύουν. Πίσω από τις κάμερες όμως είναι όλοι τους «μια ωραία ατμόσφαιρα», όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος!

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Έλλη Τρίγγου με ριγέ παντελόνι, πουκάμισο δεμένο στη μέση και μαντίλι στα μαλλιά, και τη χαμογελαστή Μαρία Κίτσου με πράσινο πουκάμισο και μαύρη φούστα.

Η τηλεοπτική Μυρσίνη Σεβαστού, κατά κόσμον Κατερίνα Διδασκάλου, πάντοτε κομψή, όπως και στη σειρά, μιλάει με τον Αναστάση Ροϊλό, ενώ ο Γιάννης Κουκουράκης, πιο casual, κάθεται δίπλα σε ένα μαύρο κόκερ σπάνιελ. Εκεί και ο Λεωνίδας Κακούρης, όπως επίσης και ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον Αργύρη Πανταζάρα, που αποτελούν new entries στη σειρά.

Τέλος, σε ένα «κλικ» φαίνεται και η Κάτια Δανδουλάκη να φτάνει στο στούντιο της φωτογράφισης με λαμπερό τσαντάκι-μπανάνα στη μέση της και backpack περασμένο στην πλάτη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This