Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Ο Σπύρος Πώρος κατακρεούργησε το GNTM: «Το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο, είναι τουλάχιστον ανήθικο»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Σπύρος Πώρος είναι ένας από τους πιο αξιόλογους φωτογράφους διεθνούς φήμης με καμπάνιες που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι του. Πολλοί σταρς του Χόλυγουντ έχουν αφεθεί στον φωτογραφικό φακό του, όπως η Jennifer Lopez, Keira Knightley,  Cristopher Noth, Harvey Keitel, Michael Imperioli, Megan Good, Michael Stipe και supermodels όπως η Alesandra Ambrosio, Kylie Bax και πολλοί άλλοι.

Ο γνωστός Φωτογράφος είναι αντισυμβατικός και δε διστάζει να ξεστομίσει κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει δημοσίως.

Αυτή τη φορά κατακρεούργησε το GNTM και συγκεκριμένα τη δοκιμασία που είχαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν γυμνοί με τον Σπύρο Πώρο να χαρακτηρίζει αυτή τη δοκιμασία ως ανήθικη.

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε μέσω το προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ