Η «φαρμακόγλωσση» Ρασέλ του GNTM έχει φωτογραφηθεί γυμνή και στο παρελθόν (video)

Must Read

Η Θεοδώρα Ρασέλ εισέβαλε στο GNTM και αναμένεται να γίνει η νέα «Μέγκι Ντριο» του ριάλιτι μόδας. Με ακραία αυτοπεποίθηση, η Ρασέλ δηλώνει σίγουρη για την επιτυχία της και περιλούζει με καυστικά σχόλια τους συμπαίκτες της και τις ικανότητές τους στο μόντελινγκ.

Από την πρώτη στιγμή, η Ρασέλ έδειξε ότι προτιμά να κάνει παρέα με τα αρσενικά μοντέλα του σπιτιού και πλαισίωσε την παρέα του Δημοσθένη Τζουμάνη, του γνωστού σε όλους «γύπα».

Η 24χρονη με καταγωγή από τις Σεϋχέλλες ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον χορό και το τραγούδι και τώρα έβαλε στόχο για να γίνει το επόμενο top model, ή τουλάχιστον να κράξει για τα καλά όλους της συμπαίκτες της που προσπαθούν να κερδίσουν την ίδια θέση.

https://www.instagram.com/p/CBWGL4zgKTm/

Η Ρασέλ που έχει φωτογραφηθεί γυμνή και στο παρελθόν, ποζάροντας στον φακό του Δημήτρη Ανδρίτσου, δυσκολεύτηκε να δώσει το αποτέλεσμα που περίμεναν οι κριτές στην πρώτη δοκιμασία του GNTM, αλλά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να σχολιάσει τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

https://www.youtube.com/watch?v=G1Kbq_cUXRQ

https://www.instagram.com/p/CBRHdFiFyUN/

https://www.instagram.com/p/CBOnS86Asks/

Το Twitter της αφιέρωσε πολλά memes και την βάφτισε «σουπιά» του παιχνιδιού.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This