Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Η «φαρμακόγλωσση» Ρασέλ του GNTM έχει φωτογραφηθεί γυμνή και στο παρελθόν (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η Θεοδώρα Ρασέλ εισέβαλε στο GNTM και αναμένεται να γίνει η νέα «Μέγκι Ντριο» του ριάλιτι μόδας. Με ακραία αυτοπεποίθηση, η Ρασέλ δηλώνει σίγουρη για την επιτυχία της και περιλούζει με καυστικά σχόλια τους συμπαίκτες της και τις ικανότητές τους στο μόντελινγκ.

Από την πρώτη στιγμή, η Ρασέλ έδειξε ότι προτιμά να κάνει παρέα με τα αρσενικά μοντέλα του σπιτιού και πλαισίωσε την παρέα του Δημοσθένη Τζουμάνη, του γνωστού σε όλους «γύπα».

Η 24χρονη με καταγωγή από τις Σεϋχέλλες ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον χορό και το τραγούδι και τώρα έβαλε στόχο για να γίνει το επόμενο top model, ή τουλάχιστον να κράξει για τα καλά όλους της συμπαίκτες της που προσπαθούν να κερδίσουν την ίδια θέση.

Η Ρασέλ που έχει φωτογραφηθεί γυμνή και στο παρελθόν, ποζάροντας στον φακό του Δημήτρη Ανδρίτσου, δυσκολεύτηκε να δώσει το αποτέλεσμα που περίμεναν οι κριτές στην πρώτη δοκιμασία του GNTM, αλλά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να σχολιάσει τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Το Twitter της αφιέρωσε πολλά memes και την βάφτισε «σουπιά» του παιχνιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ