Περήφανος ο Κώστας Μαρτάκης – Θα καμαρώσει τον αδελφό του στο Διαφάνι

Must Read

Σόι πάει το βασίλειο! Οι Μούσες, προστάτιδες των τεχνών, έχουν αγκαλιάσει για τα καλά τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και τον 28χρονο ετεροθαλή αδελφό του Νικόλα Πολιτάκη, καθώς ο ένας διαπρέπει στο τραγούδι και ο άλλος κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

O τελευταίος, λοιπόν, θα «μετακομίσει» σύντομα στο Διαφάνι, μια και θα υποδυθεί στις «Άγριες μέλισσες» έναν άντρα της Κρατικής Ασφάλειας που στριμώχνει άγρια τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου).

Ο αδελφός του Μαρτάκη θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του Κυπραίου και θα τον οδηγήσει στο τραγικό φινάλε του και στην αυτοκτονία. Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν αρχίσει και ο Πολιτάκης εμφανίστηκε στο Διαφάνι με στολή αστυνομικού! Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά στην οποία παίρνει μέρος και ο Κώστας Μαρτάκης, ανυπομονεί να τον καμαρώσει στη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο τραγουδιστής είχε αναφέρει πόσο πολύ πρόσεχε τον Νικόλα όταν ήταν μικρός. Και τώρα όμως, που καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του σε επαγγελματικό επίπεδο, εξακολουθούν να είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους όπως και με την αδελφή τους, την Τίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This