Τρίτη 15/6/2021

Περήφανος ο Κώστας Μαρτάκης – Θα καμαρώσει τον αδελφό του στο Διαφάνι

Σόι πάει το βασίλειο! Οι Μούσες, προστάτιδες των τεχνών, έχουν αγκαλιάσει για τα καλά τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και τον 28χρονο ετεροθαλή αδελφό του Νικόλα Πολιτάκη, καθώς ο ένας διαπρέπει στο τραγούδι και ο άλλος κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

O τελευταίος, λοιπόν, θα «μετακομίσει» σύντομα στο Διαφάνι, μια και θα υποδυθεί στις «Άγριες μέλισσες» έναν άντρα της Κρατικής Ασφάλειας που στριμώχνει άγρια τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου).

Ο αδελφός του Μαρτάκη θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του Κυπραίου και θα τον οδηγήσει στο τραγικό φινάλε του και στην αυτοκτονία. Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν αρχίσει και ο Πολιτάκης εμφανίστηκε στο Διαφάνι με στολή αστυνομικού! Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά στην οποία παίρνει μέρος και ο Κώστας Μαρτάκης, ανυπομονεί να τον καμαρώσει στη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο τραγουδιστής είχε αναφέρει πόσο πολύ πρόσεχε τον Νικόλα όταν ήταν μικρός. Και τώρα όμως, που καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του σε επαγγελματικό επίπεδο, εξακολουθούν να είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους όπως και με την αδελφή τους, την Τίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ