Ο πρώην πορνοστάρ Kένζο εξομολογείται: «Η σύλληψη του γιου μου έγινε πάνω στην ένταση ενός live ερωτικού show» (video)

Must Read

Μία ξεχωριστή παρουσία βρέθηκε καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Ο λόγος για τον πρώην πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών, Κένζο.

Ο πρώην πορνοστάρ έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας αρχικά για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του γεγονός που τον οδήγησε στις αισθησιακές ταινίες.

«Εννέα ετών το 1996 μας έφερε η μητέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Έχω μία αδερφή μεγαλύτερη αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν πολύ “ενεργητικός” άνθρωπος έχω περίπου 20 αδέλφια σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε καθόλου. Μιλήσαμε τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο, όταν μου ζήτησε λεφτά. Η απουσία του πατέρα μου έχει παίξει ρόλο στο πώς οδηγήθηκα να κάνω κάποια πράγματα. Μεγάλωσα με τη μαμά μου» και πρόσθεσε:

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν το στριπτίζ. Μετά πήρα προαγωγή και έκανα ζωντανό σεξ πάνω στη σκηνή. Είχα αρρώστια με το σεξ. Όλα αυτά μου δημιουργήθηκαν από τα παιδικά χρόνια. Το αντιλήφθηκα στα 16 μου ότι είμαι σεξομανής. Η μητέρα μου δεν ήθελε να καταλήξω σαν τον πατέρα μου, κάτι το οποίο έγινε. Απλώς, εγώ το έκανα επαγγελματικά και έγινε χειρότερο».

Ακόμη μίλησε και για τον μοναχογιό του τον οποίο έκανε σε ηλικία 17,5 ετών με το οποίο δυστυχώς δεν κρατάει επαφή διότι όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στην εκπομπή δεν τον αφήνει η μητέρα του.

«Έχω ένα παιδί 14 ετών. Ήμουν 17,5 και μόλις είχα έρθει στην Αθήνα ως guest star για ένα show με live σεξ. Από την ένταση εκσπερμάτωσα. Και ήρθε η κοπέλα μετά από δύο εβδομάδες και μου λέει “έχω μείνει έγκυος”. Εγώ, στην αρχή δεν το πίστευα. Ο γιος μου είναι καρμπόν εγώ. Η μητέρα του δεν μου μιλάει καθόλου. Ούτε ο γιος μου γιατί δεν τον αφήνει η μητέρα του. Έχω να τον δω δέκα χρόνια. Ο πόνος είναι μεγάλος. Πιστεύω όταν ενηλικιωθεί θα βρει τον πατέρα του.»

 

Με την πάροδο του χρόνου ο Κένζο συνειδητοποίησε πως εκείνο το επάγγελμα δεν τον γέμιζε και αποφάσισε να ασχοληθεί με το επιχειρείν. Σήμερα έχει γίνει ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στη Σαντορίνη, ωστόσο υπήρχαν περίοδοι που αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες μέχρι να καταφέρει να βρει δουλειά και να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

«Όταν έφυγα από το επάγγελμα κατάλαβα το λάθος που έκανα. Όσο καλός και έξυπνος να είμαι είναι δύσκολο να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο που είναι καλός στο να αναπαράγεται σαν τα ζώα. Συνειδητοποιείς ότι αυτό που έκανες είναι ένα θέαμα, οι άνθρωποι θέλουν να το βλέπουν αλλά όχι να το έχουν και δίπλα τους».

 

Ο νυν επιχειρηματίας είχε φτάσει στο σημείο να κάνει καταχρήσεις επειδή ήταν εξαρτημένος στο σεξ.

«Δεν χρειαζόμουν κάτι αλλά έφτασα σε μία κατάσταση που έκανα τα πάντα. Έγινε καθημερινότητα. Ήταν ναρκωτικά, αλκοόλ, υπνωτικά, ήμουν εθισμένος και στα στεροειδή. Όλα αυτά συνδέονται με το σεξ. Θα έκανα τα πάντα για να πάρω το σεξ».

Μία τυχαία αφορμή στάθηκε να του αλλάξει τη ζωή όπως λέει και ο ίδιος στην εκπoμπή:

«Έκανα restart στη ζωή μου όταν συνειδητοποίησα ότι από τα 16 μου έκανα μόνο σεξ και δεν είχα καμία άλλη ικανότητα».

Ο ίδιος εξομολογείτε πως σε μία περίοδο της ζωής του είχε φτάσει σε ένα σημείο που σκεφτόταν πολύ έντονα να κάνει ληστεία γιατί δεν είχε καθόλου λεφτά.

«Ήμουν έτοιμος να κάνω ληστεία σε τράπεζα, τόσο χάλια που ήμουν, δεν είχα καθόλου λεφτά… Να φανταστείς είχα πάρει κάτι αεροβόλα ψεύτικα και έλεγα “θα μπω μέσα και θα κάνω ληστεία” όχι ότι δεν θα με αναγνώριζε κανείς αλλά αυτό ήταν το σκεπτικό μου, τόσος λίγος ήμουν και ένιωθα».

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης στο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγός του, Τζούλια με καταγωγή από την Λευκορωσία, η οποία του άλλαξε τελείως τη ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This