Η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα συμπλήρωσε δύο χρόνια έγγαμου βίου με τον σύζυγό της Άκη Πάντο

Must Read

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 η Λένα Παπαληγούρα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, πολιτικό μηχανικό Άκη Πάντο.

Η ρομαντική τελετή τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο, με κουμπάρους τη φίλη της νύφης Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού Κώστα Πάντο.

Παρά τη βροχή που έπεφτε με το τουλούμι εκείνη την ημέρα, το ζευγάρι δεν πτοήθηκε φτάνοντας στην εκκλησία με ομπρέλες.

Προχθές η Λένα και ο Ακης, που στο μεταξύ έχουν αποκτήσει και δύο γιους, τον Αντώνη και τον Αναστάση, συμπλήρωσαν δύο χρόνια έγγαμου βίου. Η ηθοποιός, λοιπόν, θέλοντας να εκφράσει δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της πόσταρε στο Instagram ένα black & white στιγμιότυπο από τον γάμο τους, στο οποίο το ζευγάρι διακρίνεται να χαμογελά ευτυχισμένο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This