Ο Τάσος Χαλκιάς βούρκωσε on air μόλις είδε τον αγαπημένο του ανιψιό (video)

Must Read

Μία συγκινητική στιγμή έζησε χθες το βράδυ ο καταξιωμένος ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης του είχε επιφυλάξει μία έκπληξη. Ο Τάσος Χαλκιάς έχει αδυναμία στον ανιψιό του, Ορέστη Σοφοκλέους, ο οποίος εργάζεται ως ηθοποιός και κατοικεί μόνιμα στο Λος Άνζτελες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ορέστης Σοφοκλέους, πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση και μετακομίσει στις ΗΠΑ, το 2008 είχε συμμετάσχει στη σειρά «Dr Ρούλλης» αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα.

Οι δυο τους έχουν να βρεθούν πολλά χρόνια. Ο Γρηγόρης όμως έκανε τη χιλιομετρική απόσταση, των δυο μηδαμινή, με ένα βίντεο.

Γρηγόρης Αρναούτογλου.: Πόσο καιρό έχεις να δεις τον Ορέστη;

Τάσος Χαλκιάς: Πέντε χρόνια.

Γρηγόρης Ααρναούτογλου: Κοίτα λίγο εκεί το μεγάλο μόνιτορ, σου έστειλε κάτι.

Ήταν ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ του παρουσιαστή και του ηθοποιού.

Ο Τάσος Χαλκιάς μόλις είδε το βίντεο του αγαπημένου του ανιψιού που μίλαγε με τόση αγάπη για τον θείο του, βούρκωσε από συγκίνηση.

https://www.youtube.com/watch?v=-Mux7VIPMD4&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις κόρες της και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Μετά από 18 χρόνια γάμου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ...

More Articles Like This