Η φωτογραφία με το νεκρό μωρό της Chrissy Teigen που προκάλεσε σοκ

Must Read

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η φωτογραφία που ανάρτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Chrissy Teigen.

Το διάσημο μοντέλο που είναι παντρεμένη με τον John Legend από το 2011, έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά και έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με γυναικολογικά προβλήματα τα οποία δεν της επέτρεπαν να γίνει ξανά μητέρα. Η καλλονή είχε υποβληθεί σε αρκετές εξωσωματικές πριν καταφέρει να αποκτήσει το πρώτο της παιδί, ενώ μπήκε ξανά στην διαδικασία προκειμένου να γίνει μητέρα για τρίτη φορά.

Μετά από επιπλοκές και σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης της, η Chrissy μπήκε στο νοσοκομείο μετά από ακατάσχετη αιμορραγία και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το μωρό της δεν κατάφερε να σωθεί.

Η ίδια προχώρησε σε μια σοκαριστική ανάρτηση, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τον θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ μάλιστα σε μια από αυτές, κρατάει στην αγκαλιά της το νεκρό μωρό της τυλιγμένο με σεντόνι.

Υπάρχει άραγε ένα όριο σε αυτή την ανθρωποφαγία των social media; Μοιάζει να επιβεβαιώνεται διαρκώς το σενάριο ότι κάθε προσωπική στιγμή θρήνου, κάθε εικόνα που προκαλεί σοκ, είναι σίγουρα ένας τρόπος να «ακουστείς» και να αυξήσεις followers. 

Η ανάρτησή της

«Είμαστε σοκαρισμένοι από τον βαθύ πόνο, έναν πόνο τον οποίο έχεις μόνο ακουστά. Τον πόνο αυτό, που δεν είχαμε ξαναβιώσει. Δεν μπορέσαμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές μεταγγίσεις αίματος. Δεν ήταν αρκετό αυτό. Δεν αποφασίζουμε ποτέ για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή μετά τη γέννησή τους. Λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, αρχίσαμε να αποκαλούμε αυτόν τον μικρό άνθρωπο που βρισκόταν στην κοιλιά μου, Jack. Έτσι, θα είναι πάντα ο Jack για εμάς. Ο Jack πάλεψε τόσο σκληρά για να είναι μέρος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι, για πάντα. Για τον Jack μας: Λυπάμαι που στις πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές επιπλοκές. Που δεν μπορέσαμε να σου προσφέρουμε το σπίτι που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα.

Ευχαριστούμε όλους, όσοι μας έστειλαν τη θετική τους ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές τους. Αισθανόμαστε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε. Για τα υπέροχα μωρά μας, τη Luna και τον Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορούμε να ζούμε. Αλλά δεν μπορεί η κάθε μέρα μας να είναι ηλιόλουστη. Σε αυτές τις πιο σκοτεινές μέρες, θα θρηνούμε, θα κλαίμε σπαρακτικά. Αλλά θα αγκαλιάσουμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, ακόμα πιο δυνατά. Και θα το ξεπεράσουμε.» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This