Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Η ερώτηση που ενόχλησε τη Ζήνα Κουτσελίνη και η παρέμβαση της συντρόφου του Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Εντύπωση προκάλεσε η είδηση ότι η καταξιωμένη δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, αποχώρησε κακήν κακώς από τα γυρίσματα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Η δημοσιογράφος που δεν πρόλαβε να δώσει ούτε τη συνέντευξη, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από μια ερώτηση που της έγινε στο δωμάτιο με τις «Σφήκες» και συγκεκριμένα από την influencer Super Κική.

Tο δωμάτιο αυτό άλλωστε φημίζεται για τις ακατάλληλες προσωπικές ερωτήσεις, το black χιούμορ, τον σαρκασμό.  Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μια ερώτηση με σεξουαλικό περιεχόμενο, έκανε τη Ζίνα Κουτσελίνη να αποχωρήσει έξαλλη.

Όπως περιέγραψε η η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάπρου, η επέμβαση της Νάνσυς Αντωνίου η οποία είναι αρχισυντάκτρια της εκπομπής και σύντροφος του Γρηγόρη, ήταν άμεση όμως στάθηκε αρκετή για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ο Γρηγόρης της ζήτησε συγγνώμη χωρίς να υπάρχει κάποια ένταση μεταξύ τους όμως η Ζήνα αποχώρησε τελικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]