Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021

Συγκλονίζει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» (video)

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός όπου από το 1978, μαθητής ακόμα της δραματικής σχολής, συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις,  όμως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής του στις τηλεοπτικές σειρές  «Οι Απαράδεκτοι», «Litsa.com» και το «Καφέ της χαράς» όπου πρωταγωνιστεί ακόμη και σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;” Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ