Παρασκευή 18/6/2021

Big Brother: Έξαλλη η Αφροδίτη για μια μπανάνα – Ο Θέμης άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του – Η ψηφοφορία και τα κλάματα της Άννας Μαρίας (video)

Τσακωμοί, ίντριγκες και συγκινήσεις είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother.

Αρχικά η Αφροδίτη εκτροχιάστηκε για μία μπανάνα, στη συνέχεια έγινε η ψηφοφορία για την οποία κάποιες παίκτριες έκαναν λόγο για στρατηγική.

Εκτός εαυτού η Αφροδίτη για μια μπανάνα

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Αφροδίτη να γίνεται έξαλλη επειδή κάποιος της έφαγε τη μπανάνα που είχε φυλαγμένη.

Η 31χρονη παίκτρια άρχισε να ωρύεται για τη μπανάνα με την Άννα Μαρία να ψάχνει στα σκουπίδια για να διαλευκάνει την υπόθεση.

Αφού είδε και απόειδε και απάντηση δεν πήρε, η Αφροδίτη κάλεσε όλους τους συμπαίκτες της στο σαλόνι για να ρωτήσει έναν έναν ποιος την έφαγε, μέχρι που φανερώθηκε ο «δράστης» και ήταν η Ράνια, η οποία παραδέχτηκε ότι εκείνη ήταν που έφαγε τη μπανάνα και ότι θα της το έλεγε κάποια στιγμή μόλις ηρεμούσε.

Ο Θέμης έβαψε τα μαλλιά του

Ο Θέμης Κανέλλος, αποφάσισε να αποχωριστεί τα ροζ μαλλιά του και να τα βάψει άλλο χρώμα.

Στην αρχή τα έβαψε κατάξανθα στη συνέχεια όμως πήρε την απόφαση να τα βάψει σκούρο μπλε.

Ψηφοφορία για αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για τους τρεις παίκτες που θα ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι ήταν δύο άντρες και δύο γυναίκες. Αυτοί ήταν, η Ράνια, η Ραμόνα, ο Χρήστος Μακρίδης και ο Γρηγόρης. Ο Γρηγόρης όμως είχε τη δύναμη του βέτο και το χρησιμοποίησε για να σώσει τον εαυτό του.

Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα

Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία ο λόγος ήταν ότι η Ραμόνα, η μόνη παίκτρια που έχει έρθει κοντά, είναι υποψήφια για αποχώρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ